Back
Previous product
Drakkar Viking vitorlás makett Original price was: 48 900 Ft.Current price is: 39 120 Ft.
Sold out

Kenu makett

11 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R112040 Kategória:
Leírás

Kenu makett

  • Méretek: 39 x 5 x 7 cm
  • Anyaga: fa

Ez a 39 cm méretű kenu makett az egyszerűség és a mesteri kivitelezés tökéletes egyensúlyát képviseli. Azonnal szemet gyönyörködtető, a makett finom vonalvezetése és az eredeti kenuk által inspirált designja azonnal elvarázsolja a szemlélőt. A kiváló minőségű anyagok és a részletek iránti odafigyelés garantálja, hogy a makett hosszú éveken át megőrizze szépségét és értékét.

A természetes faerezet, amely látható a makett felületén, hozzáadja az autentikus és rustikus megjelenést, miközben a sima és fényes befejezés modern érintést kölcsönöz neki. Ez a dísztárgy nem csak egy egyszerű modell, hanem egy műalkotás, ami minden bizonnyal központi helyet foglal el bármilyen térben.

Emellett tökéletes ajándék lehet mindazoknak, akik szeretik a különleges és egyedi tárgyakat. Azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a modern dizájnt egyaránt, ez a kenu makett tökéletes választás.

A Kenu makettet ajánljuk

  • Hobbihajógyűjtőknek és hajómodell-rajongóknak, akik értékelik a részletgazdagságot és az autentikus kialakítást.
  • Természetkedvelőknek és kenuzás rajongóinak, akik szívesen emlékeznek vissza vízi kalandjaikra vagy álmodnak róla.
  • Olyan ajándékkeresőknek, akik egyedülálló és különleges ajándékot keresnek barátaiknak vagy családtagjaiknak, akik érdeklődnek a hajózás, a természet vagy a kézműves művészet iránt.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak