Kalóz kincsesláda

15 900 Ft36 900 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám RWN-0541 Kategória:
Leírás

Kalóz kincsesláda

 • Három különböző méretben elérhető:
 1. S: 20 Széles × 14 Mély × 14 Magas cm
 2. M: 33 Széles × 22 Mély × 22 Magas cm
 3. L: 50,5 Széles × 34,5 Mély × 28 Magas cm
 • ANYAGA: fa, fém
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ: Az ár egy darab kincsesládára értendő.

Fedezze fel gyermekével együtt a kalandok izgalmas világát ezzel a különleges kalóz kincsesládával, amelyet kifejezetten a fiatal felfedezők számára terveztünk. A Karib Tenger Kalózai című film által ihletett, rusztikus megjelenésű kincsesláda, melyet fém pántokkal, kallantyúval és akasztóval láttunk el, nem csak a gyerekszobát díszíti, hanem a titkos kincsek őrzésére is használható. 3 különböző méretben kapható, így minden korosztály számára ideális választás: a kisebb mérettől a nagyobb méretig minden gyermek megtalálhatja a számára tökéletes kincstárat.

Elgondolkodott már azon, hogyan tehetné gyermekének szobáját még izgalmasabbá és kalandosabbá?

Ez a kalóz kincsesláda tökéletes kiegészítője lehet a gyerekszobának, ahol a kis kalózok rejtett kincseket tárolhatnak.

Szeretné, ha gyermekének lenne egy saját titkos helye, ahol kincseit őrizheti?

Ez a láda a gyerekek fantáziáját serkenti, miközben segít rendet tartani a szobában.

Egy olyan ajándékot szeretne adni gyermekének, ami hosszú távon szórakoztatja és örömet okoz?

A kincsesláda nem csupán tároló hely, hanem a kalandok és a felfedezések forrása is lehet. Tökéletes választás a szerepjátékokhoz és a kreatív játékhoz.

A tároló ideális választás a kalandvágyó gyerekek számára. Segít abban, hogy gyermekének saját kincseskamrája legyen, ahol a játékokat, titkos tárgyakat és értékes kis kincseket tárolhatja. A különleges dizájn és az ehhez kapcsolódó kalandos hangulat ösztönzi a gyerekek kreativitását és szerepjátékra való hajlamát.

Miért lesz ez a kalóz kincsesláda a gyermekének új kedvence?

Mert nem csupán egy helyet biztosít a kincsek tárolására, hanem egy izgalmas és kreatív játékteret is teremt, ahol a gyermekének fantáziája szárnyalhat.

Amikor gyermekének átadja ezt a kincsesládát, azonnal látni fogja a kalandok és felfedezések izgalmát. A gyermek büszkén mutathatja meg barátainak a saját kincseskamráját, ami serkenti a szociális interakciókat és a közös játékot. És minden alkalommal, amikor a ládát kinyitja, egy új kaland kezdődhet a gyermek számára, fejlesztve a kreativitását és a fantáziáját.

A kalóz kincsesláda három különböző méretben kapható, így minden korosztály számára ideális. A S:20cm, M:33cm és L:50,5cm szélességű tároló méretek lehetővé teszik, hogy minden gyermek megtalálja a számára tökéletes ládikát. A rusztikus megjelenésű láda, melyet fém pántokkal, kallantyúval és akasztóval láttunk el, nem csupán tároló, hanem egy izgalmas játéktér is, ahol a gyerekek kreativitása és képzelete szabadon szárnyalhat.

Adjuk meg gyermekének a kalandok világát ezzel az egyedi és izgalmas kalóz kincsesládával, amely tökéletes helyszínt biztosít a kincsek tárolásához és a szerepjátékokhoz!

A kalóz kincsesládát ajánljuk:

 1. Kalandvágyó gyermekek: Akik szeretik a kalóz témájú játékokat és szerepjátékokat.
 2. Kreativitást fejleszteni kívánó szülőknek: Szülők számára, akik szeretnék gyermekük kreativitását és képzelőerejét fejleszteni.
 3. Gyermekszobába dekorációként: Akik egyedi és izgalmas dekorációs elemet keresnek a gyermekszobába.
 4. Születésnapi vagy ünnepi ajándékként: Tökéletes ajándék születésnapokra, karácsonyra vagy bármely különleges alkalomra.
 5. Gyerekpartik szervezőinek: Ideális díszítőelem és játék gyerekzsúrokhoz és tematikus partikhoz.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
2 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-2 of 2 reviews
 1. RN
 2. KK