Kabinablakos kincsesláda

9 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVAPS523002 Kategóriák: ,
Leírás

Kabinablakos kincsesláda

 • Mérete: 17,5 × 8 ×  22,5 cm
 • Anyaga: rózsafa, sárgaréz, üveg

Ez a különleges kabinablakos kincsesláda, amely rózsafából készült, réz kabinablakkal díszítve, a tengeri életmód és az exkluzív lakberendezési tárgyak iránti szeretetet tükrözi. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a kifinomult anyaghasználat egyedülálló hangulatot kölcsönöz, legyen szó otthonról vagy irodáról. Ez a kincsesláda tökéletes választás mindazok számára, akik egyedi és stílusos kiegészítőt keresnek, legyen az akár szivardobozként vagy díszítőelemként használva.

Miért Válassza a Kabinablakos Kincsesládát?

A Kabinablakos Kincsesláda több mint egy tárgy: ez egy élmény, amely magával ragadja az embert az exkluzív tengeri életérzés világába.

 • Egyediség és Stílus: Ez a kincsesláda a rózsafa és réz elegáns kombinációjával nem csupán tárolóeszköz, hanem egyedülálló díszeleme bármely térnek. Az aprólékos részletek és a magas minőségű anyaghasználat egybefonódva egy olyan lakberendezési elemet alkotnak, ami kiemeli otthona vagy irodája karakterét.
 • Funkcionalitás és Dekoráció: Az exkluzív külseje mellett a kincsesláda rendkívül sokoldalú. Használhatja szivardobozként, értéktárgyak tárolására, vagy egyszerűen csak mint egy stílusos díszítőelemet, amely mindig szemet gyönyörködtető látványt nyújt.
 • Tökéletes Ajándék: A kabinablakos kincsesláda ideális ajándék lehet a tenger szerelmeseinek. Különleges meglepetésként szolgálhat születésnapokra, évfordulókra, vagy bármilyen különleges alkalomra, ahol az egyediség és az igényesség számít.
 • Egyedi Lakberendezési Elem: Nem csak praktikus tároló, hanem otthona vagy irodája dísze is lehet. Egy kincsesláda, amely hozzáadja a tengeri hangulatot bármely helyiséghez, ahol elhelyezi.

Ez a ládika nem csak egy tárgy a polcon, hanem a tengeri hangulat és az elegancia szimbóluma, amely minden tekintetet magára vonz.

A Kabinablakos Kincsesláda ideális választás azok számára, akik szeretik a tengeri hangulatot és az exkluzív tárgyakat. Legyen szó szivardobozként való használatról vagy egy különleges díszítőelemről, ez a darab minden alkalomra tökéletes választás.

 • Rózsafa Anyaghasználat: A kincsesláda anyaga a minőséget és eleganciát sugározza.
 • Réz Kabinablak Díszítés: Az aprólékosan megmunkált réz kabinablak különleges és egyedi megjelenést kölcsönöz.
 • Nautikus Hangulat: A tengeri téma és a magas minőségű anyaghasználat tökéletes összhangban van, így a kincsesláda a tengeri életmód szerelmeseinek kedvence lesz.
 • Exkluzív Dekoráció: A rózsafából készült kincsesláda nemcsak praktikus, hanem dekoratív elemként is használható.

Szerezze meg ezt az elegáns kabinablakos kincsesládát, és varázsolja otthonát vagy irodáját egy különleges tengeri hangulatú helyszínné!

A kabinablakos kincsesládát ajánljuk:

 • Tengeri Hangulatot Kedvelőknek: Azoknak, akik a tenger és a vitorlázás szeretetét szeretnék otthonukban vagy irodájukban megjeleníteni.
 • Exkluzív Otthoni kiegészítőként: Azoknak, akik az egyedi és minőségi lakberendezési tárgyakat részesítik előnyben.
 • Ajándékként: Azoknak, akik egy maradandó és egyedi ajándékot keresnek vitorlázást kedvelő szeretteik számára.
 • Vendéglátóhelyek Tulajdonosainak: Azoknak, akik vendéglátóhelyükön szeretnének egy különleges, tengeri hangulatú dísztárgyat elhelyezni.
 • Kreatív Dekorációként: Azoknak, akik otthonuk vagy irodájuk díszítésére kreatív és egyedi megoldásokat keresnek.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak