Hohentwiel hajómakett

159 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNCS0059PP Kategória:
Leírás

Hohentwiel hajómakett

  • MÉRETE: 74 × 17 × 33 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetoen, könnyen elhelyezheto a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A német vasúttársaság 1913-ban építtette a gőzhajót. 1962-ig teljesített szolgálatot a Bodeni tó vizén. 62 után a tó osztrák oldalán Bregenz vitorlás klubnak adott helyet. 1979-ben a hajó leromlott állapotára hivatkozva a leselejtezés fenyegette. Megmentésére nemzetközi összefogás szerveződött, melynek eredményeképp, 1986 és 1989 között teljesen újjá építették. Jelenleg a tavon az egyetlen, működő lapátkerekes gőzhajó.

A Hohentwiel hajómakett egy lenyűgöző és aprólékosan kidolgozott reprodukciója annak a híres gőzösnek, amely egykoron a Bodeni-tavon hajózott. Minden egyes részlete a maketten azt a korszakot idézi, amikor a Hohentwiel a tó királynőjeként szelte a hullámokat. A makett kifinomult faragású faanyaga és a csillogó fémelemek tökéletes harmóniában vannak, hogy a hajó valódi eleganciáját és pompáját visszaadják.

A kabinok, a fedélzet és a felszerelés minden egyes darabjának hitelessége és aprólékos kidolgozottsága lenyűgözi még a legigényesebb hajómodell gyűjtőket is. Továbbá, a Hohentwiel hajó történetének ismerete nélkül is, bárki képes lenne értékelni a mesterséges kidolgozottságát és a művészi kivitelezését.

Ez a makett nem csupán egy dísztárgy, hanem egy történelmi korszaknak és a hajózási iparnak a művészeti hű reprezentációja. A Hohentwiel hajómakett tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat egy igazi műalkotással díszíteni, vagy egyszerűen csak mélyen értékelik a tengeri történelem és művészet kombinációját.

Hohentwiel hajómakett

Hohentwiel fa hajómakett

 Hohentwiel hajómakettet ajánljuk:

  • Hajózás és tengeri történelem iránt rajongóknak, akik értékelik a hajózás aranykorát és szívesen díszítik otthonukat olyan tárgyakkal, amelyek reflektálnak ezen szenvedélyre.
  • Gyűjtőknek akik már rendelkeznek más hajómodellekkel vagy makettekkel, és szívesen bővítenék kollekciójukat egy különleges darabbal.
  • Ajándékként azok számára, akik értékelik a kézzel készült művészeti tárgyakat, és akik számára a minőség, a részletek és a történelmi hűség fontos.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak