Sold out

Helios iránytű

13 500 Ft

Elfogyott

Cikkszám RH07 Kategória:
Leírás

Helios iránytű

  • MÉRETE: 8,5 × 6 × 2 magas cm
  • ANYAGA: fa, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ön egy olyan különleges termék előtt áll, amely nem csupán egy iránytű, hanem egy történelmi utazásra is invitál. A Helios iránytű replika mely a 15-18. századig tartó időszakban volt a navigációban használatos eszköz, egy igazi szemkápráztató művészi alkotás. Ez a csodálatos darab nem csak az irányok meghatározására szolgál, hanem egyben a történelem és a csillagászat iránti tiszteletet is kifejezi.

Miben különbözik ez az tájoló a többitől?

Ez a Helios iránytű a régi idők mesterműveit és a kézműves hagyományokat egyesíti, lenyűgöző részletességgel és eleganciával.

Milyen stílust képvisel az otthonában?

A 8,5cm × 6cm × 2cm méretű dísztárgy sárgaréz és rózsafa kombinációja tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni dekorációhoz, egy elegáns és időtlen érintést adva a térhez.

Milyen történelmi jelentősége van ennek az navigációs eszköznek?

Ez nem csupán egy dísztárgy, hanem egy időkapszula, amely a múltba repíti Önt, feltárva a csillagászat és a történelem rejtélyeit.

Mi teszi ezt az iránytűt olyan különlegessé? Ennek az iránytűnek minden egyes részlete magában hordozza a kézművesség művészetét és a történelmi hagyományokat.

Ez a Helios iránytű valódi mesteri munka. A finoman megmunkált sárgaréz és a gondosan válogatott rózsafa tökéletes harmóniája emeli ki annak szépségét. A 8,5cm × 6cm × 2cm méretek ideálisak, hogy otthonának bármely pontján kiemelkedő dísze legyen. Ezenfelül, a stílusos és elegáns dizájn minden részlete arra utal, hogy egy igazi művészeti alkotással van dolga. Ez az iránytű egy befektetés a múltba és tengeri hagyományokba, tökéletes ajándék azok számára, akik értékelik a történelmet és a kifinomult ízlést.

Mit jelent a Helios iránytű a tulajdonosának?

Egy ilyen navigációs dísztárgy tulajdonosa azt érezheti, mintha egy darabka történelmet és művészetet őrizne otthonában.

Milyen inspirációt adhat ez az helios iránytű?

Ez a tájoló a mindennapokban is inspiráló lehet, emlékeztetve Önt az emberiség tudományos és művészeti eredményeire.

 

Önnek, aki a történelem és a művészet iránti szenvedélyét az otthonában is szeretné megjeleníteni, ez a navigációs eszköz tökéletes választás lehet. Ne várjon tovább, tegye kosarába ezt a különleges darabot, és vigye el otthonába a történelem és a művészet egy darabját!

Kinek ajánljuk ezt a Helios iránytűt?

  1. Történelem és csillagászat Rajongóinak: Azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a történelem és a csillagászat iránt, ez a Helios iránytű tökéletes választás lehet. Az iránytű különleges design-ja és történelmi jelentősége mélyebb kapcsolódási pontot kínál a múlt iránt érdeklődőknek.
  2. Antik tárgyak gyűjtőinek: Akik az antik tárgyak és a művészeti alkotások gyűjtésére törekednek, szintén értékelni fogják ezt a különleges darabot, mely egyben művészi értéket is képvisel.
  3. Lakberendezési Dekorációként: Azok számára, akik szeretik otthonukat egyedi és stílusos tárgyakkal díszíteni, ez az iránytű kiváló választás lehet, mivel eleganciát és kifinomultságot visz bármely helyiségbe.
  4. Különleges ajándékként: Azoknak, akik egy egyedi és emlékezetes ajándékot keresnek születésnapra, évfordulóra vagy bármilyen más különleges alkalomra, ez az iránytű tökéletes választás lehet.
  5. Navigációs eszközök iránt Érdeklődőknek: Végül, de nem utolsósorban, a navigációs eszközök iránt érdeklődők számára is kiváló választás, különösen azok számára, akik szeretik a hagyományos navigációs módszereket és a tengerészeti történelmet.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak