Sold out

Hajós csomók

4 590 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVJN-067 Kategória:
Leírás

Hajós csomók: Hogyan kössük a legjobb tengerészcsomókat

 • Szerző: Kristóf Attila – Horváth Csaba
 • Cím: Hajós csomók
 • Alcím: Hogyan kössük a legjobb tengerészcsomókat
 • Kiadó: Jachtnavigátor hajózási kiadó és könyvkereskedés
 • Kiadás éve: 2021
 • Megjelenés dátuma: 2021. november 29.
 • ISBN: 978-615-81763-8-5
 • Borító: puha karton
 • Kötésmód: spirálozott
 • Oldalszám: 150
 • Tömeg: 435 g
 • Méretek: 235 x 165 x 7 mm
 • Illusztrációk: színes fotók
 • KÖTÉS: ez a könyv spirálkötésben jelenik meg, hogy tutira nyitva maradjon bármelyik oldalon, amíg tanulod a csomókat. Minden más tekintetben azonos a sorozat többi kötetével.

A hajós csomók című kiadvány nem csupán egy egyszerű útmutató, hanem egy kapu a tengerészeti tudás világába. Az olvasók egy olyan utazásban részesülnek, ahol a csomókötés művészete mellett a tengeri élet szépségét és a hajózás rejtelmeit is megismerhetik. Kristóf Attila és Horváth Csaba által írt mű remekül ötvözi a hasznos tudást és a szórakoztató, tréfás elemeket, így garantáltan lebilincselő olvasmányt biztosít minden korosztály számára.

Miért különleges ez a csomókötési útmutató?

A kötet egyedülálló abban, hogy nem csak a csomókötés technikai részleteit mutatja be, hanem részletes megközelítésben tárgyalja a témát, ezzel is könnyebbé téve a tanulást és érdekessé a tartalmat.

Hogyan segíthet a hajós csomók kiadvány a kezdő hajósoknak?

Lépésről lépésre, egyszerűen magyarázza el a különböző tengerészeti csomókat, így a kezdők is könnyen elsajátíthatják a hajózás alapvető készségeit.

Milyen előnyökkel jár az olvasmány a tapasztaltabbak számára?

A tapasztalt tengerészek számára új perspektívákat és kreatív ötleteket nyújthat, valamint segíthet a meglévő ismeretek felfrissítésében és bővítésében.

Hogyan illeszkedik a kiadvány a hajós életstílushoz?

A hajózási kultúrához kapcsolódó humorral és stílussal közelíti meg a témát, így tökéletes kiegészítője lehet bármely hajós könyvtárnak, akár a fedélzeten, akár otthon.

A „Hajós csomók: Hogyan kössük a legjobb tengerészcsomókat” című könyv lehetőséget nyújt az olvasónak, hogy mélyebben elmerüljön a hajózás világában. A könyv szemléletes és könnyen követhető útmutatásaival segít abban, hogy a hajózást szerető emberek magabiztosabban és biztonságosabban mozogjanak a vízen, legyen szó akár szabadidős vitorlázásról, akár komolyabb tengerészeti tudásról.

Miért lesz ez a kiadvány a hajósok kedvence?

Mert  nem csak tanít, hanem szórakoztat is, ezzel egyedivé és emlékezetessé téve a tanulási folyamatot. A közérthető magyarázatok garantálják, hogy a csomókötés művészete mindenki számára hozzáférhető és élvezhető legyen.

Milyen pozitív élményekkel gazdagodik a vásárló az olvasmányból?

Új készségek: A kiadvány segítségével az olvasók elsajátíthatják a csomókötés alapvető technikáit, amelyek nélkülözhetetlenek a hajózáshoz.

Önbizalom: A könnyen érthető magyarázatok és a gyakorlati példák által megnő az önbizalom a hajózási készségek terén.

Szórakozás: Humoros megközelítése garantálja, hogy az olvasás szórakoztató és élvezetes időtöltés legyen.

A Hajós csomók című olvasmány nem csak egy hagyományos útmutató. A humoros megközelítés és a szemléletes illusztrációk által a csomókötés művészete könnyen megérthetővé és élvezhetővé válik. Az olvasók képesek lesznek elsajátítani és gyakorolni a különböző csomókat, miközben szórakoznak. A könyv rengeteg különböző csomó és kötéstechnika bemutatásával bővíti a hajózási ismeretek tárházát, és gyakorlati tanácsokat nyújt a hajózás világához.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy bővítse hajózási tudását és gyakorlati készségeit! Tegye kosarába a „Hajós csomók: Hogyan kössük a legjobb tengerészcsomókat” című könyvet még ma, és lépjen be a hajózás izgalmas világába!

A Hajós csomók című kiadványt ajánljuk:

 1. Hobbivitorlázóknak és Tengerészeknek: Számukra kiváló kézikönyv, amely segítségével tökéletesíthetik csomókötési technikáikat, legyen szó szabadidős hajózásról vagy szakmai felkészülésről.
 2. Vízi Sportok Kedvelőinek: Akár kajakozás, kenuzás vagy más vízi sportok iránt érdeklődnek, ez a könyv alapvető tudást nyújt a biztonságos és hatékony csomókötéshez.
 3. Vízparti Nyaraló Tulajdonosoknak: A vízparti házakban gyakran szükség van praktikus csomókra különféle célokra. Ez a könyv segít abban, hogy a vízparti élet praktikus részleteit könnyebben kezelhessék.
 4. Hajóépítőknek: A részletes csomókötési technikák megértése nélkülözhetetlen az autentikus hajómodellek készítéséhez, ez a könyv pedig éppen ezt a tudást nyújtja.
 5. Családoknak, édesapáknak: Akik közösen fedezik fel a vitorlázás világát. A csomókötés közös tevékenységként nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a családtagok ügyességét és összehangoltságát is.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak