Hajókormány órával 30 cm

14 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVC892 Kategóriák: ,
Leírás

HAJÓKORMÁNY ÓRÁVAL

 • MÉRETE: kormány 30 cm átmérő, óra 8,5 cm átmérő
 • ANYAGA: fa, közepe réz, üveg
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ:  Az óra 1 db AA elemmel működik (nem tartozék).

A vitorlás életmód szerelmeseinek, az exkluzív lakberendezési tárgyak iránt érdeklődőknek készült ez a különleges hajókormány óra. Ez a termék nem csak az időt jelzi, hanem a vízparti életmódra, a szabadság érzetére emlékeztet minden nap.

Gondoljon csak bele, milyen lenyűgöző látványt nyújt majd ez a hajókormány óra otthonában vagy irodájában, amely természetes fa színével és elegáns quartz órájával időtlenséget sugároz. Nem csak egy óra, hanem egy műalkotás is, amely képes megidézni a vízparti élet varázslatos hangulatát. A 30 cm átmérőjű hajókormányban elhelyezett 8 cm-es óra, római számokkal hirdeti az idő múlását, emlékeztetve Önt a múlt szépségére és a jelen pillanatok fontos értékére.

 1. Egy olyan különleges dísztárgyat szeretne, ami nem csak az időt mutatja, hanem a vitorlázás iránti szenvedélyét is tükrözi?
 2. Elegáns és praktikus lakberendezési tárgyat keres, amely a vízparti hangulatot hoz az otthonába vagy az irodájába?

Ez a hajókormány óra tökéletes választás azok számára, akik a vitorlás életmódot és a vízparti hangulatot kedvelik. Az óra nem csak az időt mutatja, hanem a helyiség dísze is lesz, emellett pedig kiváló beszélgetés indító dísztárgy is lehet. Tökéletes ajándék azoknak, akik a vízparti vagy nautikus stílusú lakberendezést részesítik előnyben.

Ha erre a hajókormány órára ránéz, eszébe jutnak a vízparton töltött felejthetetlen pillanatok!

 1. Stílusos megjelenés: A természetes fa szín és az elegáns kialakítás tökéletesen illik bármely belső térbe.
 2. Időtlen elegancia: A római számokkal ellátott óra klasszikus hangulatot áraszt.
 3. Kézműves minőség: A masszív fából készült kormány kézzel faragott, egyedi darab.
 4. Különleges ajándék: Ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy egyedi és személyre szabott ajándékot adni.

Ha Ön is kedveli a vitorlás életmódot, vagy szeretné otthonát, irodáját egy különleges tengeri hangulatú tárggyal díszíteni, ez a hajókormány óra a tökéletes választás Önnek.

Ne várjon tovább, tegye kosarába ezt a lenyűgöző hajókormány órát, amely nem csak az időt jelzi, hanem a vízparti élet szeretetét is kifejezi, és egyedi hangulatot teremt otthonában vagy irodájában.

Ajánljuk

 1. Vízparti életmód kedvelőinek: Azoknak, akik a tengerparti és vitorlás életmódot kedvelik, és szeretnék ezt a hangulatot otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
 2. Hajósoknak: Olyan személyek számára, akiknek a vitorlázás vagy a hajózás fontos része az életüknek, és szeretnének egy stílusos, témába vágó dísztárgyat.
 3. Lakberendezési tárgyként: Olyanoknak, akik egyedülálló és figyelemfelkeltő lakberendezési tárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba, különösen, ha tengerparti vagy nautikus stílusú berendezést részesítenek előnyben.
 4. Ajándékként: Olyan személyeknek, akik egy különleges és emlékezetes ajándékot keresnek vitorlázás vagy tengeri tematikájú tárgyak kedvelőinek.
 5. Vintage és antik tárgyak gyűjtőinek: Olyan gyűjtőknek vagy dekorációkedvelőknek, akik a régi idők hangulatát idéző, kézműves minőségű tárgyakat részesítik előnyben.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak