Hajókormány órával 40 cm

22 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNNF0005W Kategóriák: ,
Leírás

HAJÓKORMÁNY ÓRÁVAL 40CM

  • MÉRETE: kormány 40 cm átmérő, óra 9 cm átmérő
  • ANYAGA: mahagóni fa, műanyag quartz óraszerkezet
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ön most egy olyan különleges termék előtt áll, ami egyszerre idézi meg a tengeri élet hangulatát és az otthoni eleganciát. Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a mahagóni fából készült, quartz ébresztőórával ellátott hajókormány órát, amely nem csak az idő múlását jelzi, hanem otthonának vagy irodájának díszét is képezi.

Képzelje el ezt a lenyűgöző, 40 cm átmérőjű hajókormány órát a szobája falán, amely nem csak időmérőként szolgál, hanem a tenger szeretetének kifejeződése is egyben. A gazdag mahagóni fa és a pontos quartz óraszerkezet együttese egyedülálló vizuális élményt nyújt, miközben a hagyományos számokkal jelölt időjelzés a klasszikus stílust képviseli.

Hogyan tud ez a dísztárgy egyedi hangulatot teremteni otthonában vagy irodájában?

A hajókormány óra a vízpart és vitorlázás életérzésének esszenciáját hozza el, miközben eleganciával tölti meg a teret. Látványos, mégis visszafogottan elegáns megjelenése nyugalommal és elégedettséggel fog ránézni minden nap.

Hogyan illeszkedik ez a termék a modern lakberendezési trendekbe?

A letisztult, időtálló designnak köszönhetően tökéletesen beilleszkedik bármely modern vagy hagyományos stílusú otthonba vagy irodába.

Ez a hajókormány óra az Ön számára tökéletes választás, ha a tengeri életmód rajongója, és szeretné ezt a szenvedélyt otthonában vagy munkahelyén is megjeleníteni. A termék klasszikus, mégis modern dizájnjával minden enteriőrbe illeszkedik, így Önnek és vendégeinek is örömet szerez.

És hogy miért fogja kedvelni ezt a hajókormány órát?

Mert ez a dísztárgy tökéletes ötvözete a funkcionalitásnak és az esztétikai értéknek, amely egyúttal a vitorlázás iránti szeretetét is kifejezi.

A hajókormány óra minden részletében a tengeri élet hangulatát és a prémium minőséget sugározza. A 40 cm-es átmérő tökéletes méret a falra való akasztáshoz, a mahagóni fa pedig melegséget és eleganciát áraszt. A quartz óraszerkezet precizitását a hagyományos számokkal ellátott számlap hangsúlyozza, mely egyszerűen leolvasható és stílusos megjelenésű. Ez a termék nem csak az időt jelzi, hanem a vízparti életmódot is megidézi.

Ha Ön is olyan szerencsés, hogy kedveli a vitorlázást, vagy különleges, tengeri témájú dísztárgyat keres otthonába, irodájába, akkor ez a dísztárgy az Ön számára készült. Érezze a tenger hullámait minden pillanatban!

Ne várjon tovább! Tegye a kosarába ezt a lenyűgöző hajókormány órát még ma, és hozza el otthonába a vitorlázás varázsát!

A hajókormány órát ajánljuk:

  1. Vitorlázóknak: Azoknak, akik szenvedélyesen rajonganak a vízparti életmódért és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban is megjeleníteni.
  2. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azok számára, akik különleges, egyedi és minőségi lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
  3. Ajándékként: Ideális választás lehet azok számára, akik egyedi és maradandó ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak különleges alkalmakra, mint születésnapok, évfordulók, vagy ünnepi ajándékozásra.
  4. Hajós Életmód Kedvelői: Akik hajózással, vitorlázással foglalkoznak, vagy csak szeretik a tengeri tematikájú dekorációt.
  5. Dekorációként: Gyűjtők számára, akik különleges és ritka tengeri tematikájú tárgyakat gyűjtenek dísztárgyként.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak