Hajóablak órával 20 cm

21 900 Ft

Készleten

Cikkszám RWC-1444 Kategória:
Leírás

HAJÓABLAK ÓRÁVAL

  • Mérete: 20 cm, az óra 11 cm
  • Anyaga: sárgaréz, üveg
  • Fontos információ: Az óra 1 db AA elemmel működik, mely nem tartozék.

Képzelje el, hogy ez a stílusos, sárgarézből készült, hajóablak óra díszíti az otthonát vagy az irodáját, amely a vitorlázás romantikáját és a tengeri kalandokat idézi fel minden pillanatban. Ez a 20 cm átmérőjű, különleges időmérő eszköz, mely három ponton rögzíthető a falra, nem csupán az időt mutatja, hanem otthona vagy irodája exkluzív hangulatát is emeli. A kifinomult design és a quartz óraszerkezet tökéletes kombinációjával, ez az óra nem csak praktikus, hanem egy látványos műalkotás is, amely megragadja mindenki figyelmét.

Vajon ez az egyedülálló hajóablak óra milyen eleganciát vihet az otthonába?

Ez a kabinablak formájú óra ideális választás az Ön számára, ha szereti a vízparti életmódot és a vitorlázást, vagy ha exkluzív lakberendezési tárgyakat keres otthonába. A quartz óraszerkezet megbízhatósága és a sárgaréz design eleganciája tökéletesen ötvözi a modern technológiát a klasszikus tengeri stílussal, így otthona vagy irodája atmoszféráját magasabb szintre emeli.

Ismerje meg közelebbről ezt a lenyűgöző hajóablak órát, amely 20 cm átmérőjű kerek formájával ideális méret a falon való elhelyezéshez. A sárgarézből készült keret és a kabinablakos design egyedülálló stílust kölcsönöz az órának, melyet három ponton rögzíthet a falra, így stabilan és biztonságosan függesztheti fel. A quartz óraszerkezet, ami egy AA elemmel működik, garantálja az idő pontos és megbízható kijelzését. Az óra római számokkal ellátott számlapja eleganciát és klasszikus megjelenést biztosít, így az óra nem csupán hasznos, hanem dekoratív eleme is lehet bármely helyiségnek.

Ha Ön is értékeli a tengeri életmód eleganciáját és a kifinomult lakberendezési tárgyakat, akkor ez a hajóablak óra tökéletes választás az Ön számára.

Ezzel az exkluziv termékkel gyönyörűen és stílusososan gazdagíthatja otthonát. Tegye kosarába ezt a lenyűgöző tárgyat még ma, és élvezze a tengeri életmód és a vitorlázás hangulatát mindennapjai során!

A hajóablak óra dísztárgyat ajánljuk:

  1. Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik szeretik a vitorlázást és a vízparti életmódot, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonuk vagy irodájuk dekorációjában is tükrözni.
  2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azoknak az embereknek, akik különleges, egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, hogy emeljék annak színvonalát és hangulatát.
  3. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy üzleti partnereiknek, különösen ha ezek a személyek érdeklődnek a vitorlázás, a tengeri életmód vagy az elegáns lakberendezés iránt.
  4. Irodai Környezetbe: Üzleti vezetőknek és szakembereknek, akik irodájukat egyedi és beszédes tárgyakkal szeretnék feldíszíteni, amelyek a professzionalizmust és az eleganciát sugallják.
  5. Vitorlás témájú dekorációként: Gyűjtőknek és dekorációs tárgyak iránt érdeklődőknek, akik kifejezetten a tengeri és hajózási témájú tárgyakat részesítik előnyben, és szeretnék ezekkel otthonukat vagy munkahelyüket díszíteni.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak