Hajó palackban hűtőmágnes

1 490 Ft

Készleten

Cikkszám R231033 Kategória:
Leírás

Hajó palackban hűtőmágnes

  • MÉRETE: 3,5 cm x 5 cm x 2,4 cm
  • ANYAGA: üveg, fa kézzel festett és mágnes
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár 1 darab termékre vonatkozik

Ez a hajó palackban hűtőmágnes tökéletes választás azok számára, akik a tengeri életmódot és a vitorlázást szeretik. A kézzel festett, fából készült dekorációs elem a hagyományos türelemüvegek kis méretű, modern változataként nem csupán stílusos kiegészítője otthonának, hanem a vitorlázási szenvedély egyedülálló megjelenítője is. A választható hajómakettekkel díszített, üveg palack formájú hűtőmágnes valódi kézműves remekmű, amely minden alkalommal tengeri hangulatot áraszt, amikor ránéz.

Milyen módon emeli meg ez a hűtőmágnes a konyhai dekorációt?

A kézzel festett, nautikus dizájnnal ellátott hajó palackban hűtőmágnes egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhának, ezzel jelezve a vitorlázás iránti szeretetét.

Hogyan inspirálja a termék a tengeri életmódhoz való kötődést?

Minden egyes hűtőmágnes egy mini türelemüvegként jelenik meg, emlékeztetve Önt a tengeri kalandokra és a vitorlázás szabadságára, még a mindennapok során is.

Hogyan illeszkedik a termék az exkluzív lakberendezési stílushoz?

A gondosan kiválasztott színek és a részletgazdag kivitelezés tökéletesen kiegészíti az konyhai környezetet, elegánsan kapcsolódva a modern vagy nautikus stílusú enterőirbe.

A hajó palackban hűtőmágnes nem csupán egy dekoratív elem a konyhában, hanem a mindennapi használat során is praktikus segítséget nyújt. A hűtőmágnes erős tapadása biztosítja, hogy fontos jegyzetek, családi üzenetek vagy kedvenc receptek mindig kéznél legyenek. Ezenkívül, a hűtőmágnes látványos kialakítása örömteli pillanatokat csempész a mindennapokba, folyamatosan emlékeztetve Önt a tenger szeretetére és a vitorlázás szabadságára.

Mi teszi ezt a terméket különlegessé?

A hajó palackban hűtőmágnes nem csak egy szokványos konyhai dekoráció, hanem egy kis darab a tengeri életből. Az aprólékosan kidolgozott, kézzel festett hajók és az üveg palack formájú dizájn nem csupán a szemnek örvendetes, hanem a vitorlázás és a tengeri kalandok szerelmeseinek szívét is megdobogtatja.

A kézzel festett, aprólékosan megmunkált hajók és a türelemüveg formájú design egy kis művészi érintést visz otthona vagy irodája dekorációjába, emelve a környezet esztétikai értékét.

Ez a különleges hajó palackban hűtőmágnes egy igazi kézműves remekmű, amely tökéletesen kiegészíti a vitorlás és tengeri életmód iránti szeretet. A 3,5 cm x 5 cm x 2,4 cm méretű mágnes kézzel festett üvegből és fából készült, biztosítva a termék egyediségét és minőségét. Négy választható hajó designjával mindenki megtalálhatja a személyes stílusának megfelelőt. A mini türelemüveg formája nem csak szemet gyönyörködtető, hanem a türelem és a precizitás szimbóluma is, amely tökéletesen illeszkedik a vitorlázás életérzéséhez. Ez nem csupán praktikus kiegészítő, hanem egy kis művészi érintés is a konyhában.

Válassza ezt a lenyűgöző hajó palackban hűtőmágnest, amely nem csak kulcsait tartja rendben, hanem otthona vagy irodája dekorációját is gazdagítja. Hagyja, hogy ez az egyedi és stílusos tárgy nap mint nap emlékeztesse Önt a tenger szeretetére.

A hajó palackban hűtőmágnest ajánljuk:

  1. Vitorlázás és Tengeri Életmód Rajongóinak: Kiváló választás azok számára, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat a tengeri életmód jegyeivel díszíteni.
  2. Kreatív Otthoni Dekorációként: Aki egyedi és stílusos kiegészítőt keres otthonába, amely kifejezi a kifinomult ízlést és a tenger iránti szeretetet.
  3. Ajándékként: Tökéletes ajándék azok számára, akik különleges, személyes jellegű tárgyat szeretnének adni barátaiknak vagy családtagjaiknak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. ZK