Földgömb fa talpazaton 25cm

25 990 Ft

Készleten

Cikkszám VVGM3145 Kategória:
Leírás

Földgömb, fa talapzaton

  • MÉRETE: 25 átmérő, 46,5 cm magas
  • ANYAGA: antikolt réz, karton, fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a ezt az antik hatású földgömböt, mely a tengeri kalandok és a világ felfedezésének igazi szimbóluma.

Képzelje el, hogy egy elegáns, antikolt rézből, kartonból és fából készült glóbusz áll az íróasztalán vagy a polcán. Ez a tárgy nem csupán egy dekoratív elem, hanem egy időutazásra hívja Önt, ahol felfedezheti a világunkat. Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a történelmet, a földrajzot, vagy egyszerűen csak egy stílusos, elegáns dísztárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba.

Hogyan illeszkedik ez a földgömb az otthona vagy irodája stílusába?

A glóbusz antik hatása és rusztikus megjelenése eleganciát visz minden térbe, tökéletesen illeszkedik a modern és a hagyományos stílusokhoz egyaránt.

Miként inspirálhatja ez a földgömb a mindennapjait?

Mindennapi inspirációt nyújt, emlékeztetve az emberi felfedező szellemre, és arra, hogy mindig van új a nap alatt.  A glóbusz interaktív módon mutatja be a világunkat, lehetőséget nyújtva a felfedezésre, tanulásra és a kreatív játékra is.

Hogyan segíthet ez a földgömb a tanulásban vagy a relaxációban?

Ez a tárgy Segíthet a világ jobb megértésében, és nyugodt környezetet teremt, ahol elmerülhet a gondolataiban.

A termék egyedi módon segít Önnek a világ jobb megismerésében. Legyen szó egy otthoni kutatási projekt megtervezéséről vagy a kalandos utazások tervezéséről, ez a glóbusz a tökéletes társ lesz. És ha Ön vendéglátó egység tulajdonosa, akkor ez a földgömb garantáltan beszédtémát szolgáltat vendégei számára, miközben egyedülálló atmoszférát teremt.

És hogy miért fogja szeretni? Mert ez nem csupán egy tárgy, hanem egy történet, egy élmény. Egy földgömb a világosságot hozza otthonába, inspirálja gondolatait, és elegáns, mégis letisztult megjelenéssel bír.

Gondosan kiválasztott anyagokból készült ez a termék, melynek rusztikus megjelenése és antik hatása lenyűgöző látványt nyújt. A 25 cm átmérőjű, 46,5 cm magas glóbusz tökéletes méretű, így könnyen elfér az asztalon vagy a polcon. A fa talapzat szilárdságot és eleganciát kölcsönöz, míg az antikolt réz részletek a történelmi hangulatot idézik. Az antik hatású földgömb nem csupán egy tárgy, hanem egy kapu a világunk megismeréséhez. Engedje, hogy elvarázsolja Önt ez a különleges darab, mely nem csak a szemet, de a lelket is gyönyörködteti.

Fedezze fel a világot otthonából! Ez a dísztárgy tökéletes választás az Ön számára, ha szeretné otthonában vagy irodájában a történelmet és a földrajzot stílusosan megidézni.

Az antik hatású földgömböt ajánljuk:

  1. Vitorlázás és Utazás kedvelőinek: Ideális választás mindazok számára, akik szeretik a tengeri kalandokat és a világ felfedezését.
  2. Otthoni és Irodai Dekorációként: Elegáns és stílusos dísztárgy otthonokba és irodákba.
  3. Gyerekszobába: Tökéletes kiegészítő lehet a gyerekszobában, ahol a kis felfedezők megtanulhatják a világ csodáit. Játékosan ösztönzi a kíváncsiságot és a világról való tanulást, miközben stílusos dekorációs elemként is szolgál.
  4. Antik Tárgyak gyűjtőinek: Egyedi és különleges darab gyűjteményekhez.
  5. Vendéglátó Egységek Tulajdonosainak: Egyedi dekorációs elem, mely eleganciát visz a helyiségekbe.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak