Sold out

Földgömb fa talpazaton 20cm

17 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVGM22983 Kategória:
Leírás

FÖLDGÖMB FA TALAPZATON

  • MÉRETE: 20 átmérő, 33 cm magas
  • ANYAGA: antikolt réz, karton, fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a lenyűgöző antik hatású földgömböt, ami nemcsak egy térkép, hanem egy igazi műalkotás is. Ez a különleges darab, amely 2008-as adatok alapján készült, nem csupán egy tárgy az Ön otthonában vagy irodájában, hanem egy kalandos utazás a múltba és a jelenbe egyaránt.

A glóbusz több mint egy dísz: ez egy időkapszula, amely meghívja Önt, hogy fedezze fel a világot az otthona kényelméből. A 20 cm átmérőjű termék kiváló minőségű anyagokból készült, mint például antikolt réz, karton és fa, amelyek együtt alkotják ezt a lenyűgöző műalkotást. Fa talapzata pedig stabilitást és eleganciát kölcsönöz neki, így tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

Mi teszi ezt a földgömböt különlegessé?

A glóbusz  minden részletét úgy alakították ki, hogy az valódi történelmi és földrajzi élményt nyújtson.

Hogyan illeszkedik a modern otthonba?

Klasszikus dizájnja ellenére modern elemekkel rendelkezik, így könnyedén beilleszkedik a modern otthonokba vagy irodákba. Fa talapzata és antikolt réz felülete eleganciát sugároz.

Milyen anyagokból készült?

Antikolt rézből, kartonból és fából készült, amelyek minőségi és tartós anyagok, biztosítva, hogy a földgömb hosszú távon is megőrizze szépségét.

Milyen méretű ez a dísztárgy?

20 cm átmérőjű és 33 cm magas, ami ideális méret ahhoz, hogy feltűnő legyen, de ne vegye el a helyet az asztalról vagy a polcról.

Ha Ön olyan ember, aki szereti a vitorlázást, a tengerparti életmódot, vagy egyszerűen csak szeretné otthonát vagy irodáját egyedi stílusban berendezni, akkor ez a földgömb az Önnek készült. Nem csak dekoratív, hanem inspiráló is ez a dísztárgy, ami megidéz egy különleges utazást, hogy elmerengjen a világ szépségeiben és a tengeri kalandokban.

Hogyan inspirálhatja ez a glóbusz a mindennapi életet?

A földgömb mindennapokban való jelenléte inspirációt nyújthat új helyek felfedezéséhez, új kultúrák megismeréséhez, és emlékezteti Önt a világ változatos szépségére.

Ez nem csak egy térkép, hanem egy időutazás, egy inspiráló műalkotás is, amely emlékezteti a tulajdonosát a világ szépségeire és a felfedezés örömére. Minden egyes részletében megtalálható az a precizitás és a gondosság, amellyel készítői életre keltették. A fa talapzat stabilitást és eleganciát biztosít, míg az antikolt réz és a karton kombinációja hiteles és időtálló megjelenést kölcsönöz. Ez a glóbusz nemcsak a múltat és a jelent ötvözi, hanem egy olyan tárgy is, amely generációkon keresztül továbbadható.

Fedezze fel a világot otthonából ezzel a lenyűgöző antik hatású földgömbbel! Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a különleges és egyedi tárgyakat otthonukban vagy irodájukban.

Az antik hatású földgömböt ajánljuk:

  1. Vitorlázás és tengerparti életmód kedvelőinek: Azoknak, akik szeretik a tengerparti életérzést és a vitorlázást, ez a földgömb tökéletes választás, hogy otthonukba vagy irodájukba varázsolják a tengerparti hangulatot.
  2. Gyerekszobába: Ideális választás gyerekszobába, ahol a kis felfedezők megismerhetik a világot és inspirálódhatnak az új kalandokhoz.
  3. Lakberendezési tárgyként: Aki szereti az exkluzív lakberendezési tárgyakat és különleges díszítőelemeket, annak ez a földgömb kihagyhatatlan darab lesz.
  4. Ajándékként: Kiváló ötlet lehet azoknak, akik szeretnek egyedi és különleges tárgyakat ajándékozni.
  5. Vendéglátóhelyek tulajdonosainak: Ideális választás vízparti éttermek, kávézók, bárok és más vendéglátóegységek tulajdonosai számára, hogy vendégeik számára különleges és autentikus hangulatot teremtsenek.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak