Fedélzetmesteri síp 12 cm

3 490 Ft

Készleten

Cikkszám RK-236 Kategória:
Leírás

FEDÉLZETMESTERI SÍP

Mérete: Síp: 12 cm Lánc: 47 cm

Ön most egy olyan különleges tárgy előtt áll, ami nem csupán egy dísztárgy, hanem egy történelmi utazásra invitálja. A fedélzetmesteri síp nem csak megidézi a tengeri utazások romantikáját, de azoknak a hajósoknak is emléket állít, akik évszázadokon át a tengeren utaztak.

Miért egyedülálló ez a termék?

 • Ez a 12 cm hosszú sárgaréz fedélzetmesteri síp igazi mesterdarab, amelyet a hajózás szerelmesei és gyűjtők egyaránt értékelni fognak.
 • A síp mellett kap egy elegáns rózsafa dobozt is, amely tökéletes helyet biztosít a tárolásához és bemutatásához.
 • A doboz gravírozási lehetősége lehetővé teszi, hogy személyes üzenetet, dátumot vagy logót vigyen fel rá, így tökéletes ajándékká téve azt.

Mit nyújt ez a termék Önnek?

 • A fedélzetmesteri síp tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik a tengeri tárgyakat és a vitorlázást.
 • Kiváló ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy kollégáknak, különösen, ha van kapcsolódásuk a tengerhez vagy a hajózáshoz.
 • Kiváló dekorációs elem lehet otthonában vagy irodájában, kiemelve a tenger szeretetét.

Mitől különleges ez a termék?

 • Mminőségi sárgarézből készült, ami eleganciát és tartósságot kölcsönöz neki.
 • A nyakba akasztható lánccal könnyen magával viheti, vagy díszként akaszthatja fel.
 • A rózsafa doboz extra védelmet és eleganciát biztosít a dísztárgynak, amikor nem használja.

Milyen lehetőségeket kínál a termék?

 • Kreatív ajándékötlet lehet tengeri tematikájú rendezvényekre vagy ünnepségekre.
 • A gravírozási lehetőség révén személyes, egyedi ajándékká alakítható, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy céges rendezvényről.

Miért válassza ezt a fedélzetmesteri sípot?

 • Ha Ön egy olyan személy, aki szereti az egyedi, történelmi tárgyakat, és értékeli a tengeri kultúrát és hagyományokat, ez a dísztárgy tökéletes választás Önnek.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy beszerezze ezt a különleges, történelmi jelentőségű tárgyat. Tegye kosarába a fedélzetmesteri sípot még ma, és vigye haza egy darab tengeri történelmet!

A fedélzetmesteri sípot ajánljuk:

 1. Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak az embereknek, akik rajonganak a tengerészetért és a hajózási történelem iránt érdeklődnek, ez a síp különleges jelentőséggel bírhat.
 2. Dekorációként: Lakberendezési tárgyakat kereső személyek számára ez a síp egyedi és stílusos dísztárgy lehet otthonukban vagy irodájukban.
 3. Ajándékként: Olyan személyek, akik keresnek egy egyedi és emlékezetes ajándékot különleges alkalmakra, mint például születésnapok, évfordulók vagy céges ajándékozás.
 4. Navigációs eszközök gyűjtőinek: Régiségek és történelmi tárgyak gyűjtői számára, valamint azoknak, akik a történelmi emlékek iránt érdeklődnek.
 5. Vízparti vendéglátóhelyeknek, üzleteknek: Vízparti éttermek, bárok vagy vendégházak számára, ahol a tengerészeti témájú dekoráció különleges hangulatot teremthet.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak