Falióra kerek, fa-réz 30 cm

16 900 Ft

Készleten

Cikkszám RWC-1478 Kategória:
Leírás

Falióra

  • MÉRETE: átmérő 30 cm
  • ANYAGA: sárgaréz, fa, üveg
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: 1 db AA elemmel működik, mely nem tartozék.

Fedezze fel ezt a különleges 30 cm átmérőjű kerek faliórát, amely nem csak az időt méri, hanem otthona vagy irodája dísze is lehet. A „ship’s time” felirattal és római számokkal ellátott, fa és réz anyagú óra egyedi stílust kölcsönöz környezetének, miközben a vízparti életmódot és a vitorlázást idézi fel. A quartz óraszerkezet, mely egy AA elemmel működik, nemcsak megbízhatóságot, hanem a klasszikus és modern design tökéletes ötvözetét is biztosítja, amely minden pillanatban emlékezteti Önt a vízparti élet varázsára.

Ez az elegáns falióra otthona vagy irodája kiemelkedő díszévé válhat , miközben a tengeri világ hangulatát hozza el Önnek.

Ez a falióra tökéletes választás az Ön számára, ha a vitorlázás és a vízparti életmód iránti szeretetét szeretné otthonában vagy irodájában is megjeleníteni. A quartz meghajtásnak köszönhetően pontos és megbízható, miközben a fa és réz anyaghasználat elegáns megjelenést biztosít, amely emeli a környezet stílusát.

Ismerje meg közelebbről ezt a lenyűgöző faliórát, amely 30 cm átmérőjével és kerek formájával tökéletes méretű az otthoni vagy irodai falakra. A fa és réz anyaghasználat nem csak eleganciát sugároz, hanem a tengeri és vitorlás életmódhoz kapcsolódó stílust is hordoz. A „ship’s time” felirat és a római számok hozzájárulnak az óra történelmi és klasszikus megjelenéséhez. A quartz óraszerkezet, amely egy AA elemmel működik, megbízható és pontos időmérést biztosít. Ezzel az órával nemcsak a pontos időt tartja szem előtt, hanem egy különleges stílusú és tematikájú dísztárgyat is birtokol.

Ha Ön is szereti a vízparti életmódot és a kifinomult, exkluzív lakberendezési tárgyakat, akkor ez a termék tökéletes választás az Ön otthonába vagy irodájába.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy otthonát vagy irodáját egy stílusos és tengeri tematikájú órával gazdagítsa. Tegye kosarába ezt a különleges időmérőt még ma, és hozza el otthonába a tengerpart nyugalmát és szépségét!

A faliórát ajánljuk:

  1. Vitorlázás és vízparti életmód rajongóinak: Azoknak, akik szenvedélyesen szeretik a vitorlázást és a tengerparti életmódot, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonuk vagy irodájuk dekorációjában is tükrözni.
  2. Lakberendezési tárgyként: Azoknak az embereknek, akik különleges, egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, hogy emeljék annak színvonalát és hangulatát.
  3. Irodai Környezetbe: Üzleti vezetőknek és szakembereknek, akik szeretnék irodájukat egyedi és beszédes tárgyakkal feldíszíteni, amelyek a professzionalizmust és az eleganciát sugallják.
  4. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és maradandó ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy üzleti partnereiknek, különösen ha ezek a személyek érdeklődnek a vitorlázás, a tengeri életmód vagy az elegáns lakberendezés iránt.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak