Sold out

Endeavour / Enterpise Vitorlás makett

29 900 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R124142 Kategória:
Leírás

ENDEAVOUR / ENTERPRISE VITORLÁS MAKETT

  • MÉRETE: 38,5 × 5,5 × 52,5 cm magas
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár egy darab hajómakettre értendő. Mind a két hajómakett fából készült, kézműves és kézzel festett.

Az Endeavour és Enterprise vitorlás makettek története:

Az Endeavour 1934-ben a J osztályú szabályok szerint épült az 1934-es Amerika Kupára. Sir Tom Sopwith megbízására, és Camper and Nicholson építette Gosportban (Anglia), aki a repülési technológiát használta a nagyobb sebessége eléréséhez. Az Enterprise 1930-ban a J osztály szabályai szerint épült és a Starling Burgess Vállalat által tervezett. Megnyerte az Amerika Kupát 1930-ban, és megverte Shamrockot. Az újítás itt az alumínium árbóc volt.

Az Endeavour és Enterprise vitorlás hajómakettek igazán különleges darabok, amelyek egyedülálló történelmi pillanatot elevenítenek meg azok számára, akik értékelik a vitorlázás és a sport szenvedélyét. Ezen lenyűgöző makettek minden egyes részlete a művészi mesterségbeli precizitást és az élethű kivitelezést tükrözi.

Az Endeavour és az Enterprise nem csak bármilyen vitorlás hajók; mindkettő megnyerte az Amerika kupa vitorlás versenyt, a vitorlázás legprestízsesebb trófeáját. Az Endeavour azzal a szépséggel és eleganciával rendelkezik, amelyet csak az 1930-as évek legkiválóbb vitorlási tervezői hozhattak létre. A makett megörökíti az eredeti hajó telt, áramló vonalait és az azonosító jeleit, ami a vitorlázás egyik legikonikusabb versenyhajójává teszi.

Az Enterprise pedig, amely az 1930-as évek Amerikájából származik, maga is műalkotás. Az eredeti hajó azonosító jelzéseivel és jellegzetes kialakításával az Enterprise makettjének köszönhetően ön is érezheti annak a korszaknak a varázsát, amikor ez a gyönyörű hajó a tenger hullámain siklott.

Mindkét hajó külön-külön is megvásárolható, így lehetőséget kínálnak a gyűjtőknek és vitorlás rajongóknak, hogy csak az egyiket válasszák, vagy mindkettővel gazdagítsák gyűjteményüket. Ezek a makettek nem csak a polcokon mutatnak jól, hanem élethű részleteikkel és történelmi jelentőségükkel valóban különleges darabok, amelyek a vitorlázás szerelmeseinek és történelmi hajómodellek gyűjtőinek is tökéletes választás. Emelje otthona vagy irodája dekorációját ezen lenyűgöző vitorlás hajómakettekkel, és élvezze a történelem és a művészet tökéletes ötvözetét.

Az Endeavour és Enterprise vitorlás makettet ajánljuk

  • Vitorlázás Rajongóinak: Azoknak, akik szenvedélyesen követik a vitorlázást és különösen az Amerika kupa történetét, ezek a makettek emlékeztetőként szolgálhatnak a sportban elért jelentős mérföldkövekre. Az Endeavour és az Enterprise történelmi jelentősége hozzáadott értéket kölcsönöz a gyűjteményhez.
  • Hajómodellezési Hobbiistáknak: Azok számára, akik élvezik a részletgazdag, precízen kidolgozott hajómakettek összeállítását és gyűjtését, ezek a makettek lenyűgöző darabjai lehetnek gyűjteményüknek, mivel minden apró részletük gondosan és hűen lett megformálva.
  • Történelemkedvelőknek: Azok számára, akiket lenyűgöz a történelmi hajózás és a nagy vitorlás versenyek, az Endeavour és az Enterprise makettek lehetőséget kínálnak arra, hogy egy darabkáját birtokolják ezen időszakoknak, és közelebbről ismerkedjenek meg ezeknek a híres hajóknak a történetével.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak