Brunton iránytű antik fadobozzal

14 900 Ft

Készleten

Cikkszám RCO-0574Q Kategória:
Leírás

Brunton iránytű

  • MÉRETE: átmérő 7,5 cm 3,5 cm magas
  • ANYAGA: az iránytű sárgaréz, doboza rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Képzelje el, hogy egy elegáns, sárgarézből készült Brunton iránytűvel díszíti otthonát vagy irodáját, mely nem csupán navigációs eszköz, hanem művészi alkotás is. Gondolta volna, hogy egy iránytű lehet a vitorlázás szeretetének és a kifinomult ízlésnek a tökéletes megtestesítője? Ez a Brunton iránytű, „MAKERS TO THE QUEEN” felirattal és a fedelén díszelgő koronával, nem csupán útmutatóként szolgál, hanem otthona vagy irodája ékköveként is kitűnő.

Gondolja végig, hogyan emeli meg a stílusát és a presztízsét egy olyan díszes, történelmi értékkel bíró tárgy, mint a Brunton iránytű?

A Brunton iránytű nem csupán a vitorlázás iránti szenvedélyét tükrözi, hanem az otthoni vagy irodai környezetébe is eleganciát és történelmi jelentőséget visz. A vízmértékkel és elhajlás érzékelővel ellátott, állítható 360°-os beosztású eszköz tökéletes társ a navigációban, miközben az egyedi gravírozási lehetőségekkel az Ön személyes érintését is hordozhatja.

El tudja képzelni, mennyire büszke lesz, amikor barátai, családja vagy üzleti partnerei megcsodálják ezt a különleges, sárgarézből készült tájolót otthonában vagy irodájában?

A Brunton iránytűt egy elegáns rózsafa dobozban kapja kézhez, amelynek mérete, 10 x 10 x 6 cm, tökéletes, hogy otthona vagy irodája dísze legyen. A gravíroztathatóság által személyre szabható a termék, így az még inkább az Ön egyedi stílusát tükrözi. A vízmérték és elhajlás érzékelő biztosítja a precíz navigációs képességeket, míg az állítható 360°-os beosztás lehetővé teszi a pontos és megbízható használatot minden körülmények között.

Ha Ön is értékeli a minőséget, a történelmet és a kifinomultságot, akkor ez a díszdobozos tájoló tökéletes választás az Ön számára.

Ne várjon tovább, tegye kosarába ezt a különleges, sárgarézből készült tájolót, és emelje otthona vagy irodája színvonalát egy valódi művészi alkotással!

A Brunton iránytűt ajánljuk:

  • Vitorlázást kedvelőknek: Azok számára, akik a vitorlázás szeretetét hordozzák magukban, ez az iránytű tökéletes kiegészítőként szolgálhat, hiszen nem csak hasznos navigációs eszköz, hanem a tengeri életmód szimbóluma is.
  • Otthoni és Irodai Dekorációként: Azoknak, akik exkluzív és egyedi dekorációs tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, ez az iránytű eleganciát és stílust visz a környezetbe.
  • Antikvitások gyűjtőinek: Történelmi értéket és különlegességet kereső gyűjtők számára ez az iránytű kiváló választás lehet, hiszen a „MAKERS TO THE QUEEN” felirattal és koronával rendelkezik.
  • Ajándékként: Azoknak, akik különleges, személyre szabható ajándékot keresnek barátoknak, családtagoknak vagy üzleti partnereknek, ez az iránytű egyedi és emlékezetes választás lehet.
  • Luxuscikkek Kedvelőinek: Azok számára, akik a minőségi, luxus tárgyakat részesítik előnyben, legyen szó akár hobbiról vagy lakberendezésről, ez az elegáns, sárgarézből készült iránytű tökéletes választás lehet.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak