Berlin hajómakett 50cm

39 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám R548 Kategória:
Leírás

BERLIN Hajómakett

  • MÉRETE: 52 × 43 magas cm
  • ANYAGA: fa, vászon
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A Berlin fantázianevű hajómakett egy lenyűgöző műalkotás, mely a tengeri navigáció és a hajóépítés történetét idézi meg a szobájában. Minden egyes részlet finoman kidolgozott, hogy a lehető legautentikusabb megjelenést nyújtsa, mintha a valódi Berlin hajó kicsinyített mását látnánk. Az anyaghasználat kifinomult; a makett különböző típusú fából készült, amelyek mindegyike hozzájárul a modell textúrájának és színének gazdagságához, miközben hosszú távú tartósságot biztosít.

A hajótest sötétbarna alapszínéhez kiválóan illeszkednek a vitorlák krémszínű textilanyagai, amelyek élethűen simulnak a hajó körvonalaihoz, mintha a szél éppen fújná őket. A Berlin makett számos apró kiegészítővel rendelkezik, mint például mini ágyúk, kötelek és létrák, melyek mind hozzájárulnak a modell bonyolultságához és realisztikus megjelenéséhez. A modell alapja stabil és masszív, így a hajómakett biztonságosan áll a polcon vagy asztalon.

A Berlin hajómakett nem csupán egy dísztárgy, hanem egy művészeti alkotás, mely képes magával ragadni a tekintetet és elkalauzolni minket egy távoli, tengeri kalandokkal teli világba. Azok számára, akik szenvedélyesen szeretik a tengerészetet vagy egyszerűen csak egy elegáns és egyedi díszt szeretnének otthonukban, a Berlin hajómakett tökéletes választás.

AJÁNLJUK

A Berlin hajómakett elengedhetetlen része a gyerekszobának.
Egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, karácsonyra..
Kollégák elbúcsúztatásakor a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak