Antik távcső fatalpon barna

24 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0213B Kategória:
Leírás

Antik távcső fa talpon

  • Mérete: 45 cm hosszú, talpazata: 47 × 9 × 5,5  magas cm
  • Anyaga: aniktolt réz, bőr, rózsafa

Képzelje el, ahogy kezében tartja ezt a gyönyörűen kivitelezett antik távcsövet, amely nem csupán a múlt idők navigációs eszköze, de egyben egy stílusos lakberendezési tárgy is. A kifinomult bőrmarkolat, az antikolt réz kivitelezés, és a precíz lencsék egyesítése révén ez a távcső egyedülálló kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának. A messzelátó tökéletes lehet bármilyen alkalomra ajándéknak is, hiszen nem csak esztétikus, hanem praktikus is.

Mi teszi ezt a messzelátót különlegessé?

A távcső antikolt réz kivitelezése és bőrmarkolata garantálja az elegáns megjelenést, míg a 12x-es nagyítás és 37 mm átmérőjű lencse biztosítja a kiváló használhatóságot. Az élességállítás egyszerűsége és a távcső összecsukhatósága további praktikumot biztosít.

Hogyan illeszkedik a modern életstílushoz ez a termék?

Bár antik stílusú, ez a távcső tökéletesen illeszkedik a modern kor igényeihez. Dekorációs elemként a nautikus stílusú helyiségekbe tökéletesen beleillik, emellett használhatósága miatt is népszerű választás.

Ez az antik távcső nem csak egy eszköz a távoli tájak megfigyelésére, hanem egy darabja a történelemnek, amelyet most Ön is magáénak mondhat. Legyen szó egy vitorlázás kedvelőiről, akik a tengeri életmódot kedvelik, vagy olyanokról, akik exkluzív lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, ez a látcső minden igényt kielégít. Nem csak gyakorlati használatra alkalmas, hanem a nautikus, egyedi hangulatot is képes teremteni bármely helyiségben, emellett pedig értékes és maradandó emlék lehet.

Gondoljon bele, milyen élményt nyújthat egy ilyen elegáns és stílusos messzelátó, amely a múlt emlékeit idézi fel, miközben modern funkciókkal rendelkezik. Ez a messzelátó nem csupán a tengeri életmód iránti szeretetét fejezi ki, hanem az otthonában vagy irodájában is különleges hangulatot teremt.

Képzelje el, ahogy kezében tartja ezt a lenyűgöző antik távcsövet, érezve annak súlyát és minőségét. A messzelátóval nem csak egy különleges tárgyat vásárol, hanem egy történetet is, amelyet generációkon át adhat tovább.

Ez az 5 tagos, antikolt rézből és bőrmarkolattal készült látcső 45cm hosszúságú, amely ideális méret. A 12 x-es nagyítás és az egyszerű élességállítás révén nem csak praktikus, de dekoratív dísztárgy is egyben, amely minden otthonban vagy irodában megállja a helyét. A messzelátó tökéletes ajándék lehet bármely különleges alkalomra, és lehetőséget nyújt a személyre szabott feliratozásra is.

Érezze a tengeri kalandok izgalmát és a történelem súlyát ebben az elegáns és stílusos antik távcsőben. Ez a távcső nem csak egy tárgy, hanem egy élmény, amelyet Ön is átélhet.

 

További érdekes és hasznos információ a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvasható

Az antik távcsövet ajánljuk:

  • Tengerészet és navigációs termékek kedvelőinek: Az antik távcső tökéletes ajándék lehet azok számára, akik a tengerészet iránti szenvedélyüknek szeretnének hangot adni. Ez az elegáns és hagyományos darab kitűnően illik bármely otthonba vagy irodába, ahol a tengeri tematika dominál.
  • Antikvitások Iránt Érdeklődőknek: A történelem szerelmesei és antik tárgyak gyűjtői számára ez a látcső egy kiváló választás. Nem csak dekoratív, hanem értékes darabja is lehet bármely gyűjteménynek, hiszen történelmi jelentőséggel bír.
  • Hajózás és Vitorlázás Kedvelőinek: A hajózás és vitorlázás rajongói számára ez az antik távcső nem csak gyakorlati, hanem érzelmi értéket is képvisel. Kiválóan illik hajók fedélzetére vagy a vitorlázáshoz kapcsolódó otthoni dekorációk közé.
  • Egyedi Lakberendezési Tárgyként: Azok számára, akik egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek otthonuk vagy irodájuk számára, ez a távcső tökéletes választás. Különleges megjelenése és gazdag története révén kiemelkedik a hagyományos dekorációs elemek közül.
  • Különleges Ajándékként: Akik egy különleges és emlékezetes ajándékot szeretnének adni, legyen az születésnap, évforduló vagy bármilyen más alkalom, az antik távcső tökéletes választás. Nem csak gyönyörű, hanem praktikus is, és minden bizonnyal hosszú éveken át emlékeztetni fogja az ajándékozottat a különleges pillanatokra.

A TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA:

a fém részek karbantartásánál az első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a látcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

 

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak