Zigzagl – Ghost Ship 2022

89 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVSZI002 Kategória:
Leírás

ZIGZAGL – GHOST SHIP 2022

 • MÉRETE: 100 × 100 cm
 • ANYAGA: fa képkeret, vászon
 • TERMÉKLEÍRÁS: Székely Imre egyedi képei, több számítógépes program együttes használatával, digitális formában. Nem másolatok, nem fényképről készülnek, de persze létező stílusok felismerhetők bennük. A technikákat váltogatja.
  Néhány gondolat az alkotótól:
  Sokat vitorlázok, talán túl sokat is, ha a feleségemet kérdeznénk. Mások télen csak sóhajtoznak, én addig megyek amíg be nem fagy a tó, hidegben, erős szélben, nyitott jollékban vitorlázom, ez biztosan nem normális, tudom. De most még korán sötétedik, így többet vagyok otthon a kelleténél, minden vitorlázó átérzi ennek a szomorúságát. Ilyenkor nézegetem a képeimet a falon, a nyár színeit, a dagadó vitorlákat, a tajtékos hullámokat, és a fedélzetre képzelem magam. Így bírom ki a telet.
  A képeim azért vannak, hogy átvészeljem ezt az időszakot, és hogy másoknak is örömet okozzanak. Az alap elképzelés az, hogy olyan nagy, színes, mozgalmas képeket hozzak létre, amik elé ülve könnyen elképzelhessem, hogy éppen vitorlázom, és a nyári emlékek felidézésével a napi gondoktól pörgésből megnyugodjak.
  A képek szállítási lehetőségei:
  1. vászonra nyomtatva, tekercsben, 2 hetes szállítással.
  2. fakeretre feszítve, személyes átvétellel azonnal az üzletben. Kérjük, írja meg rendeléskor megjegyzésbe.

Ajánljuk

Egy-egy ilyen kép életet visz bármilyen helyiségbe, azonnal megtölti napfénnyel, élettel azt.
Kifejezetten ajánljuk vitorláshajó tulajdonosoknak ajándékba vagy saját részre.
Lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.) kiegészítőjeként.
Különleges születésnapi, vagy egy emlékezetes esküvői, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándékként is.
Bármilyen alkalomra is vásárolja, garantáltan emlékezetes ajándék lesz!