Sold out

Vitorlázás művészete falinaptár 2024

21 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVDK126337 Kategória:
Leírás

VITORLÁZÁS MŰVÉSZETE FALINAPTÁR 2024

  • MÉRETE: 47,1 × 67,9 cm
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
  • TERMÉKLEÍRÁS: 12 hónapos falinaptár.

A Vitorlázás művészete falinaptár egy olyan elegáns és inspiráló darab, amely minden vitorlázást kedvelő számára nélkülözhetetlen kiegészítője lehet otthon vagy az irodában. A 2024-es év minden egyes hónapjához egyedi és lenyűgöző fotográfia társul, melyeket profi fotóművészek készítettek, bejárva a világ tengeri tájait, hogy megörökítsék a vitorlázás varázslatos pillanatait. A Vitorlázás művészete falinaptár nem csupán egy mindennapi használati tárgy, hanem a lakás ékköve is egyben, olyan művészeti alkotás, ami élettel tölti meg a teret.

A Vitorlázás művészete falinaptárban található képek a legapróbb részletekig kidolgozottak, a tenger kékjétől a napfény aranyló tónusáig minden szín vibrálóan tükröződik vissza. Ezek a képek nem csupán a vitorlázás technikai részleteit ragadják meg, hanem a természet és ember közötti szimbiózist, a szabadság érzését, amit a tenger nyújt. A látványosságot fokozza, hogy minden hónapban egy újabb egzotikus helyszínt tár elénk, legyen szó a Karib-tenger halk zúgásáról, a Földközi-tenger romantikus szigeteiről, vagy az északi fjordok megközelíthetetlen grandiózusságáról.

A naptár minősége a képek mögött is megmutatkozik; a vastag, prémium papír tökéletes alapot biztosít a fényképeknek, garantálva, hogy azok a naptár lejárata után is megőrzik eredeti pompájukat. A tartós spirálozásnak köszönhetően a lapok könnyedén lapozhatóak, miközben a naptár stabilitása is biztosított. A tervezők gondoltak a funkcionalitásra is, minden egyes naptárlap alján elegendő helyet hagyva az események és megjegyzések számára, így a Vitorlázás művészete falinaptár tökéletes társ a mindennapokban.

A falinaptár kialakításánál kiemelt szempont volt a vizuális harmónia és a használhatóság. A hónapok és a napok kiosztása letisztult és könnyen átlátható, ami elősegíti a tervezést és a fontos dátumok nyomon követését. Ugyanakkor a naptár kreatív tervezése révén kiválóan illeszkedik a modern és hagyományos enteriőrökbe egyaránt, így bármilyen környezetbe könnyedén beilleszthető.

A Vitorlázás művészete falinaptár nem csupán azok számára kínál napi inspirációt, akik maguk is gyakran eveznek a tenger habjain, hanem mindazoknak, akik vágyakoznak a természet szépsége és a kalandok után. A vitorlások eleganciája és a tenger végtelensége minden hónapban újra és újra megelevenedik, lehetővé téve, hogy a naptár tulajdonosa egy pillanatra elmerengjen azon az idilli szabadságon, amelyet csak a vitorlázás képes nyújtani.

Összességében a Vitorlázás művészete falinaptár több mint egy egyszerű időrendszerező. Egy olyan művészeti munka, amely magában hordozza a tenger, a szél és a vitorlázás által kínált végtelen lehetőségeket. Ez a falinaptár egy ígéret, egy hívás azok számára, akik szeretnék minden napjaikat egy csipetnyi kalanddal és szépséggel megfűszerezni.

A 2024-es Vitorlázás művészete falinaptárat ajánljuk:

  • Vitorlázóknak: Természetesen azoknak, akik szenvedélyesen viszonyulnak a vitorlázáshoz, legyenek akár hobbivitorlázók vagy profi versenyzők. Ez a naptár folyamatos inspirációt nyújthat számukra, és a vitorlázáshoz kapcsolódó emlékekkel tölti meg napjaikat még a szárazföldön is.
  • Tengeri fényképek gyűjtőinek: Azok számára, akik a tengeri tájakat és a vitorlázást mint fotográfiai témát részesítik előnyben, ez a Vitorlázás művészete falinaptár egyfajta mini-galériaként szolgálhat, mely kiemeli a legjobb tengeri pillanatokat és a vitorlázás esztétikumát.
  • Utazóknak és kalandvágyóknak: Azoknak, akik szeretik a távoli partokat és a kalandos utazásokat, ez a falinaptár ablakot nyithat a világ távoli sarkaiba, megidézve a különböző kultúrák és tájak varázsát.
  • Irodai Környezetbe: Üzletembereknek és irodai dolgozók számára, akik napi teendőik között néha megpihennének egy-egy pillanatra, a naptár képei kikapcsolódást és frissítő szünetet nyújthatnak a munka során.
  • Otthoni dekorációt keresőknek: Azoknak, akik szeretnék otthonuk vagy hétvégi házuk atmoszféráját stílusosan és egyedi módon gazdagítani, ez a naptár elegáns kiegészítő lehet, amely hozzáad a helyiség dekoratív értékéhez és egy beszélgetésindító műalkotásként is funkcionálhat.

 

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Még több 2024 évi vitorlás falinaptár

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak