Titanic kémény tároló 31 cm

11 900 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám R234003 Kategória:
Leírás

TITANIC KÉMÉNY TÁROLÓ

 • MÉRETE: 24,5 cm × 15,5 cm × 31,5 cm
 • ANYAGA: fém
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
Képzelje el, hogy otthonába vagy irodájába egy kis darab történelmet csempész. A Titanic kémény formájú tároló nem csak egy tárgy, hanem egy élmény, amely a tengeri történelem rajongóinak szívéhez szól. Ez a termék a múlt század egyik legismertebb hajójának emlékét idézi fel, elegáns és praktikus formában.

Termékjellemzők

 • Egyedi Design: Az eredeti Titanic hajó kéményének hű reprodukciója, kézzel festett, mely minden részletében tükrözi a hajózás és a tengeri történelem iránti szeretetet.
 • Méretek és Anyaghasználat: 24,5 cm × 15,5 cm × 31,5 cm méretű, fémből készült, amely időtállóságát és tartósságát garantálja.
 • Funkcionalitás: Tökéletes tárolási megoldás különböző tárgyak számára, mint például irodai kellékek, kisebb konyhai eszközök vagy akár dekorációs elemek.

 

Miért válasszam ezt a tárolót a többi helyett?

Egyedülálló megjelenése és történelmi jelentősége miatt nem csak egy praktikus eszköz, hanem egy beszédtéma is lehet otthonában vagy irodájában.

Hogyan illeszkedik ez a tároló a modern belső terekbe?

A retro stílusú kialakítás és a tengeri dekorációs elemek tökéletes harmóniát teremtenek, így minden modern vagy hagyományos enteriőrben megállja a helyét.

Milyen tárgyakat tárolhatok benne?

Legyen szó irodai kiegészítőkről, konyhai eszközökről, vagy akár fürdőszobai kellékekről, ez a termék minden helyiségben megállja a helyét, rendszerezve és elegánsan tartva a kisebb tárgyakat.

Milyen érzést kelt a termék használata?

Ezzel a termékkel minden nap egy kis történelmi utazásra indulhat, érezheti a hajózás izgalmát és a tengeri kalandokat, miközben otthona vagy irodája stílusosan rendezett marad.

Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a tengeri történelmet, a hajózást és az elegáns, de praktikus otthoni kiegészítőket. Egyedi kialakításának köszönhetően nem csupán egy tároló, hanem egy stílusos dísztárgy is, amely képes felidézni a múlt század legnagyobb tengeri kalandjait.

Szeretné otthonában vagy irodájában érezni a tengeri utazások hangulatát?

Ezzel a dísztárggyal nem csupán rendet teremthet, hanem a tengeri történelem egy darabját is magához hozhatja. Ez nem csak egy tárgy, hanem egy darabka történelem és stílus, amely minden helyiségben megállja a helyét.

 

A titanic kémény tárolót ajánljuk:

 1. Tengeri Történelem Rajongóinak: Mindazoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a hajózási történelem és a legendás óceánjárók iránt. Tökéletes kiegészítő lehet otthonukban vagy irodájukban.
 2. Stílustudatos Lakberendezőknek: Azoknak, akik szeretik az egyedi, karakteres lakberendezési tárgyakat. Elegáns és stílusos megjelenést biztosít, bármely helyiségnek.
 3. Kreatív Otthoni Dekorációként: Akik számára fontos, hogy otthonuk díszei nemcsak szépek, hanem beszédtémát is szolgáltatnak.
 4. Irodai Környezetbe: Üzleti partnerek vagy munkatársak számára különleges és figyelemfelkeltő dísztárgy lehet, ami stílust és történelmi értéket visz az irodai környezetbe.
 5. Ajándékként: Kiváló ajándék lehet azok számára, akik szeretik a tengerhez kapcsolódó tárgyakat, vagy akik számára fontos a hajózás és a tengeri életmód.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak