-10%

Szélsárkány hableány mintás

Original price was: 6 190 Ft.Current price is: 5 571 Ft.

Készleten

Cikkszám R02293 Kategória:
Leírás

Szélsárkány, hableány mintás

  • MÉRETE: 60 × 115 cm
  • ANYAGA: 100% tartós poliészter
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Fedezzék fel gyermekükkel együtt a papírsárkány reptetés izgalmait a színpompás hableány mintás szélsárkány segítségével. Ez a varázslatos papírsárkány nem csak a gyermeki fantáziát ébreszti fel, hanem lehetőséget nyújt a szülők és gyerekek közötti minőségi idő töltésére is. Képzelje el, ahogy lánya arcán felragyog a mosoly, mikor meglátja a hableány mintájú papírsárkányt táncolni az égen. A vidám színek és a kedves minta minden kislány szívét megdobogtatják, miközben a szabadban töltött idő erősíti a családi kötelékeket.

 

  • Mi teszi különlegessé ezt a sárkányt? A termék hableány mintája tökéletesen illik a kis lányok álmodozó világához. A színes és élénk design egy igazi mesebeli élményt kínál, amely a szabadtéri játékok során hozzájárul a kreativitás és képzelőerő fejlesztéséhez.
  • Milyen előnyökkel jár a papírsárkány reptetés? Nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját, finom motorikus készségeit és segít a szem-kéz koordináció fejlesztésében. Továbbá, ez a tevékenység segít a gyermekeknek a természettel való kapcsolatuk erősítésében és a szabadban töltött idő élvezetében.
  • Mennyire tartós a termék? A 100% tartós poliészter anyag és az üvegszálas rudak biztosítják, hogy a termék strapabíró és hosszú távú szórakozást nyújtson. A minőségi anyagoknak köszönhetően a szélsárkány ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú távon kísérheti gyermekét a kalandos sárkányrepülés során.
  • Hogyan illeszkedik ez a termék a családi életbe? A sárkányreptetés tökéletes módja a családi programok színesítésének. Legyen szó egy hétvégi kirándulásról, a tengerparti nyaralásról vagy csak egy délutáni kertben töltött időről, a hableány mintás szélsárkány garantáltan örömöt és izgalmat hoz minden családi összejövetelbe.

Egy olyan világban, ahol a digitális eszközök uralkodnak, a papírsárkány reptetés egyszerű, de mégis felejthetetlen élményt nyújt.

A szélsárkányt hableány mintával ajánljuk:

Ideális választás kisgyermekes családok számára, akik szívesen töltik időüket a szabadban és szeretnének egy különleges, kreatív tevékenységet bevezetni gyermekeik életébe. Ajánljuk olyan szülőknek, akik szeretnének minőségi időt tölteni gyermekükkel, miközben fejlesztik mozgáskészségeiket és ösztönzik képzelőerejüket. Tökéletes ajándék lehet születésnapokra, ünnepekre, vagy akár csak meglepetésként a mindennapokban, hogy a család együtt élvezhesse a szélsárkányozás örömét.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak