Sold out

Réz hajókormány órával

18 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám RWC-1600 Kategóriák: ,
Leírás

RÉZ HAJÓKORMÁNY ÓRÁVAL

 • MÉRETE: átmérő 17,5 cm, számlap átmérő 10 cm
 • ANYAGA: sárgaréz, üveg
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ: Az óra 1 db AA elemmel működik, mely nem tartozék.

Amennyiben Ön azok közé tartozik, akik a vitorlás életmódot és a vízparton töltött szabadidőt kedvelik, vagy  egy exkluzív lakberendezési tárgyat keres otthonába vagy irodájába, netán egy különleges ajándékot keres ami a vitorlázáshoz kapcsolódik, úgy ez a réz hajókormány óra valóban Önnek való.

Képzelje el, ahogy ez a stílusos hajókormány óra az Ön otthonában vagy irodájában a középpontba kerül, elegáns megjelenésével. A sárgarézből és üvegből készült, 17,5 cm átmérőjű óra nem csak funkcionális tárgy, hanem egyedülálló dísze is lehet bármely helyiségnek. Az óra számlapját körülvevő csiszolt üveg alatt a SMITH felirattal díszített esztétikus számlap pedig garantálja, hogy minden tekintetet magára vonzzon.

 1. Egy egyedi és elegáns dísztárgyat szeretne, amely nem csak az időt mutatja, hanem a tengeri életmód iránti szenvedélyét is tükrözi?
 2. Olyan különleges és megbízható órát keres, amely minden nap emlékezteti Önt a vitorlázás szabadságára és a tenger végtelen szépségére?

Ez a rézből készült hajókormány óra tökéletes kiegészítője lehet az Ön otthonának vagy irodájának, különösen, ha szereti a vitorlás vagy nautikus stílust. Az óra nem csak az időt mutatja, hanem egy különleges hangulatot is teremt, emlékeztetve Önt a vízparti élet szépségeire.

Legyen az Ön otthonában vagy irodájában egy olyan stílusos és funkcionális óra, amely a tengeri életmód eleganciáját sugározza!

 

 1. Elegáns megjelenés: A sárgaréz anyag és a csiszolt üveg biztosítja, hogy az óra stílusos és figyelemfelkeltő legyen.
 2. Mindig pontos: A quartz óraszerkezet megbízható és pontos időt mutat.
 3. Dekoratív: A SMITH felirattal ellátott számlap és az óra különleges formája garantálja, hogy a termék díszítő elemként is megállja a helyét.
 4. Ideális ajándék: A hajókormány óra tökéletes ajándék lehet a tengeri életmód és a vitorlázás szerelmesei számára.

Amennyiben Ön is értékeli a vízparti életmód szépségét és egy különleges, stílusos órát keres otthonába vagy irodájába, ez a hajókormány óra tökéletes választás.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye kosarába ezt a gyönyörű hajókormány órát, és vigye otthonába vagy irodájába a tengeri hangulatot.

A hajókormány órát ajánljuk

 1. Vitorlázóknak: Azok számára, akik szenvedélyesen vonzódnak a tengerhez, a vitorlázáshoz, és szeretnék ezt a szenvedélyt otthonuk vagy irodájuk dekorációjában is megjeleníteni.
 2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Olyan emberek számára, akik egyedi, különleges tárgyakat keresnek otthonuk vagy irodájuk díszítésére, és értékelik a nautikus stílust.
 3. Ajándékként: Azoknak, akik egy egyedi és emlékezetes ajándékot keresnek a tenger és a vitorlázás szerelmesei számára, legyen az családtag, barát vagy üzleti partner.
 4. Esküvőre: Szimbolikus ajándék az ifjú párnak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak