Réz hajóharang 23 cm

49 900 Ft

Készleten

Cikkszám RBL-2017 Kategória:
Leírás

23 cm átmérőjű réz hajóharang

 •  MÉRETE: átmérő 23 cm
 • ANYAGA: sárgaréz
 • SÚLYA: 2800 g
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ez a réz hajóharang nem csupán egy tárgy, hanem egy darabja a tengeri életnek. A 23 cm átmérőjű sárgarézből készült sárgaréz harang tökéletesen megidézi a tengeri élet hangulatát, miközben az elegáns kender zsinór függeszték különleges stílust kölcsönöz neki. Ez a réz hajóharang egykor a fedélzeti élet megszervezésében kulcsszerepet játszott, ma pedig a nautikus stílusú otthonok és irodák dísze lehet.

Hogyan hozza el a hajóharang a tengeri hangulatot az otthonába?

Autentikus tengeri élményt nyújt, elegáns megjelenésével és meghitt hangzásával.

Miben segíthet a hajóharang a nautikus stílusú helyiségek kialakításában?

Elegáns, tengeri stílusú kiegészítőként tökéletesen illeszkedik nautikus stílusú lakberendezésbe, hangulatot adva a helyiségnek.

Miért ideális választás ajándékként?

Tökéletes ajándék a vitorlázás és a tengeri életmód szerelmeseinek, eleganciájával és egyediségével hosszú távon örömet okoz.

Hogyan emeli meg a dísztárgy a vendéglátóhelyek atmoszféráját?

Különleges hangulatot teremt, segítve a vendéglátóhelyeknek abban, hogy vendégeik számára emlékezetes és egyedi élményt nyújtsanak.

A réz hajóharang nem csak dekorációs elem, hanem a tengeri életmód szeretetének kifejezője. Otthonokban és irodákban egyaránt tökéletes választás, ahol a nautikus stílust kedvelik. Ajándékként is kiváló, hiszen hosszú távon szép emléket és stílusos kiegészítőt jelent.

Mit adhat Önnek ez a hajóharang, ami más tárgyak nem tudnak?

Egyedülálló hangulatot és stílust visz az otthonába vagy irodájába, emlékeztetve a tengeri élet szabadságára és szépségére.

Termék előnyök:

 • Milyen hangulatot teremt ez a dísztárgy? Különleges, tengeri hangulatot csempész a helyiségbe, emlékeztetve a tengeri élet szépségére.
 • Mennyire praktikus ez a termék? Nem csak dekoratív, hanem praktikus is, hiszen könnyen felfüggeszthető és karbantartható.
 • Milyen kiegészítő funkciói vannak? Tökéletesen kiegészíti a nautikus stílusú berendezést, hozzáadva a helyiségnek egy kis tengeri eleganciát.

A réz hajóharang a tengeri hagyományok és a modern stílus találkozása. A finoman kidolgozott részletek és a kifinomult formatervezés elegáns megjelenést biztosít. A harang kiváló minőségű sárgarézből készült, mely hosszú élettartamot és tartósságot garantál. A kender zsinór függeszték  pedig hozzájárul a hajóharang autentikus megjelenéséhez.

Fedezze fel a tengeri hangulatot otthonában vagy irodájában ezzel az elegáns réz hajóharanggal. Tegyen egy lépést a nautikus stílus felé, és élvezze a tengeri élet szépségét minden nap.

A réz hajóharangot ajánljuk:

 • Vitorlázás kedvelőinek: Akik otthonukban vagy irodájukban szeretnék megidézni a tengeri élet hangulatát.
 • Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Ideális választás azok számára, akik a különleges, tengeri stílusú tárgyakat részesítik előnyben.
 • Ajándékként: Tökéletes ajándék vitorlázás és tengeri életmód szerelmeseinek.
 • Vendéglátóhelyek Tulajdonosainak: Kiváló dísztárgy azoknak a helyeknek, amelyek a tengeri hangulatot szeretnék vendégeiknek nyújtani.
 • Vízparti Témájú Események Szervezőinek: Ideális kiegészítő a vízparti témájú eseményekhez, eleganciát és stílust kölcsönözve ezeknek az alkalmaknak.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak