Pen Duick Kulcsszekrény

29 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám R552023 Kategória:
Leírás

Tengerész Elegancia Otthonában a Pen Duick Kulcsszekrény segítségével

 • MÉRETE: 25,5 × 5 ,5× 31,5 magas cm
 • ANYAGA: fa, fém
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ez a Pen Duick Kulcsszekrény, amely nem csak praktikus tárolóhelye lesz kulcsainak, de elegáns, tengeri hangulatot is visz otthonába vagy irodájába. Ez a különleges darab  a legendás Pen Duick jacht inspirálta designjával nem csak a vitorlázás szerelmeseinek szól. A 25,5 × 5,5 × 31,5 cm méretű, fa és fém anyagokból készült szekrény mágneses zárral biztosítja a kulcsok biztonságát, miközben a lakkozott és kézzel festett hajótest, valamint a vitorlák szitanyomással készült ábrázolása minden tekintetet magára vonz.

Az eredeti hajóról:

Ez az egyik legismertebb vitorlás a tengeri történelemben, melynek neve örökre összefonódott Éric Tabarly nevével, a legendás francia vitorlázóval, aki jelentős mérföldköveket állított fel a tengeri navigáció és a versenyvitorlázás területén. A Pen Duick, ami breton nyelven „kis fekete fej”-et jelent, igazi ikonná vált a vitorlázás világában.

Története

Az eredeti hajó 1898-ban készült, William Fife tervei alapján, Skóciában. Eredetileg „Yum” névre hallgatott, és klasszikus vonalvezetésével, valamint ragyogó teljesítményével hamar kiemelkedett a korabeli vitorlások közül. Éric Tabarly 1958-ban vette meg a hajót, amely akkor már erősen felújításra szorult állapotban volt. Tabarly és családja saját kezűleg állította helyre a hajót, ami ezután visszanyerte eredeti fényét és pompáját.

A Legendás Versenyek

Tabarly kapitány keze alatt a Pen Duick nem csupán egy gyönyörűen felújított klasszikus vitorlás maradt, hanem több jelentős versenyen is részt vett. A legemlékezetesebb győzelme az 1964-es OSTAR (Observer Single-handed Trans-Atlantic Race), azaz a transzatlanti vitorlásverseny volt, amelyet egyedülálló módon, egykezesen nyert meg. Ez a győzelem nemcsak Tabarly számára jelentett áttörést, hanem a vitorlázás világában is mérföldkőnek számított, hiszen felhívta a figyelmet a modern vitorlázási technikákra és a tengeri sport népszerűsítésére.

A Pen Duick Hajócsalád

A Pen Duick név az évek során egy egész hajócsaládot inspirált. Éric Tabarly öt további hajót is építtetett, amelyeket szintén a Pen Duick név utótagjaival különböztetett meg (Pen Duick II-től Pen Duick VI-ig). Minden egyes új hajóval Tabarly új technológiákat és innovációkat vezetett be, amelyek forradalmasították a versenyvitorlázást. Ezek a hajók számos további versenyen is sikereket értek el, tovább erősítve Tabarly és a Pen Duick név legendáját.

Örökség

Éric Tabarly 1998-ban történt tragikus halálával ezen hajók öröksége még inkább a tengeri történelem és a vitorlázás kultúrájának elválaszthatatlan részévé vált. A hajók máig aktívan részt vesznek vitorlás eseményeken, megőrizve Tabarly szellemét és örökségét. A legendás hajó története inspirációt nyújt a vitorlázóknak világszerte, emlékeztetve őket a tengeri kalandok végtelen lehetőségeire és a vitorlázás iránti szenvedély fontosságára.

Termék előnyök:

 • Egyedi Design: A legendás jacht ábrázolása elegáns, tengeri atmoszférát kölcsönöz.
 • Magas Minőség: A fa anyag és a kézi festés hosszú távú használatot és tartósságot garantál.
 • Biztonságos Tárolás: A mágneses zár biztonságos és könnyű hozzáférést biztosít kulcsaihoz.

Navigáljon Stílusban: Pen Duick Kulcsszekrény

Tudta, hogy ez a darab több lehet, mint csak egy használati tárgy? A Pen Duick Kulcsszekrény a tengeri élet szeretetének és a vitorlázás eleganciájának kifejeződése. Ideális választás azok számára, akik minőségi, egyedi tárgyakkal szeretnék otthonukat vagy irodájukat díszíteni.

Mi teszi különlegessé a Pen Duick Kulcsszekrényt?

A legendás jacht ihlette design és az aprólékos kézi kivitelezés minden egyes darabot műalkotássá emel.

A Pen Duick Kulcsszekrény tökéletes választás azoknak, akik szeretnék otthonukba vagy irodájukba hozni a tengeri kalandok hangulatát. Legyen szó egy elegáns lakásról, egy modern irodáról, vagy egy vízparti vendéglátóhelyről, ez a kulcsszekrény mindenhová tökéletes kiegészítő.

Hogyan illeszkedik a Pen Duick Kulcsszekrény a különböző stílusokhoz?

A tengerészeti tematika és a rusztikus kivitelezés elegánsan ötvözik a klasszikus és modern dekorációs stílusokat.

A Pen Duick Kulcsszekrényt Ajánljuk:

 • Vitorlázás kedvelőinek: Akik otthonukban is szeretnék érezni a szabad tenger illatát.
 • Stílusos Otthonokba: Egyedi és elegáns dekorációs elemként.
 • Irodákba és Üzleti Terekbe: Mint egy különleges, inspiráló kiegészítő.
 • Vízparti Vendéglátóhelyekre: Hangulatos és témába vágó díszítésként.
 • Ajándékként: Különleges és személyes ajándék, amely minden bizonnyal nagy örömet okoz.

További vitorlás lakberendezési kellékek

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak