Sold out

Öreg vitorlások falinaptár 2024

3 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVT240306 Kategória:
Leírás

ÖREG VITORLÁSOK FALINAPTÁR 2024

  • MÉRETE: 30 x 30 cm
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
  • TERMÉKLEÍRÁS: 16 hónapos falinaptár extra poszterrel.

Fedezze fel ezt a 2024-es öreg vitorlások falinaptárat, amely nem csupán egy egyszerű naptár, hanem egy igazi vizuális élményt kínál az év minden napjára! 16 hónapos naptár, tehát már 2023 szeptemberétől használható teljes értékű naptárként.

Amikor az Öreg vitorlások falinaptár 2024-es kiadására tekintünk, nem csupán egy praktikus eszközt látunk az idő követésére. A képeken ábrázolt hajók személyes történetekkel és emlékekkel bírnak. Ezek a hajók nemcsak a tengeren átívelő utazások során töltött időt ölelik fel, hanem a vágyakozást, a kalandot és a történelmi pillanatokat is, amikor az emberek úgy döntöttek, hogy a bizonytalanba veszik az irányt.

Ezen kiváló minőségű falinaptár oldalain egy-egy lenyűgöző kép tárul elénk, melyek a világ legszebb vitorlás hajóiról és vitorlás eseményeiről készültek. A fotók lenyűgöző részletességgel és valósághű színekkel varázsolják elénk a tenger és a vitorlázás világát.

Ahogy az ember végigsétál a tengerparton és a végtelen víztükör felé tekint, elgondolkozik a történelem hatalmas víztömeg felett zajló számtalan eseményéről. A tenger nemcsak a víz végtelen kiterjedését jelenti, hanem a történelem, az emberiség és az utazás szimbólumát is. És mi lehetne ennek a történelmi útnak méltóbb képviselője, mint az öreg vitorlások, amelyek századokon át vágták a habokat, hordozva az emberek álmait, reményeit és kalandjait?

Elmélkedve azon, hogyan ringatóztak e hajók a nyílt tengeren, érezzük a só ízét az ajkunkon, halljuk a hajótestnek a hullámokba csapódó hangját és érezzük a szél frissességét az arcunkon. Az öreg vitorlások nem csak a műszaki csodák, de az emberi szellem kitartásának is emlékművei, amelyek képesek voltak a legszélsőségesebb körülmények között is navigálni.

A 2024-es Öreg vitorlások falinaptár minden egyes hónapjával egy különleges pillanatot oszt meg velünk. Ezen emlékek között olyan ikonikus hajók is helyet kaptak, mint a híres klipperek és a gályák, amelyek a világ minden tájáról származnak. E naptárral nemcsak egy évnyi időt átfogó eseményeket követhetünk, hanem az időutazásban is részt vehetünk, amely a tengerészeti örökségünk legfénylőbb pillanataiba repít minket.

Ez a falinaptár nem csak a múlt emlékét idézi meg, hanem a jövőre való törekvést is. Amellett, hogy 16 hónapra terjed ki, ami lehetővé teszi a már 2023-ban történő használatát, egy exkluzív posztert is tartalmaz. Ez a poszter a vitorlázás valódi szépségét és erejét tárja elénk, ami az év bármely szakaszában egyedi dísze lehet otthonunknak vagy irodánknak.

De az Öreg vitorlások falinaptár 2024-re nem csak a vitorlázás szerelmeseinek szól. Mindenki számára kínál valamit, legyen az a történelmi érdeklődés, a művészet iránti szenvedély, vagy egyszerűen csak a természet szépségének csodálata. A naptárban lévő képek gondosan lettek kiválasztva és komponálva, hogy az év minden hónapjában egy kis békét, inspirációt és örömöt hozzanak a tulajdonosának életébe.

A 2024 évi Öreg vitorlások falinaptárat ajánljuk:

  • Tengerészettörténeti rajongóknak, akik szenvedéllyel kutatják a vitorlázás történetét és a klasszikus hajózás korszakait.
  • Vitorlázás szerelmeseinek, akik maguk is élvezik a vitorlázás adta szabadságot és a tenger nyújtotta kalandokat.
  • Művészetkedvelőknek, akik értékelik a kiváló fotográfiai művészetet és a történelmi hajók esztétikáját.
  • Ajándékként azoknak, akik szeretik az időtlen dekorációt otthonukban vagy irodájukban, és örömmel látják a múlt és a jelen közötti kapcsolatot.

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Még több 2024 évi vitorlás falinaptár

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak