Sold out

Oneworld makett L45

28 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R124083 Kategória:
Leírás

ONEWORLD

  • Mérete: 45 Hosszú x 9 Széles x 75,5 Magas (cm)
  • Anyaga: fa
  • Tartozékok: a hajómaketthez fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • Csomagolás: a makettet fektetett vitorlával kartondobozban szállítható. A vitorla egyszerűen, néhány perc alatt rögzíthető.
  • Termékleírás: az Amerika-kupás  Oneworld hajó mására megépített méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. Igényesen kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.A méretarányos fa hajómakett jelentős időráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján.A Oneworld hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítője ez az elegáns dísztárgy.

A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.

A Oneworld  egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapraévfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki „új vizekre evez az élet tengerén„.

Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk„, egy cél érdekében.

Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatja jókívánságait a jegyespárnak. „Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe„.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel.

Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez a következő megoldást nyújtjuk:

Porpisztoly

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak