Sold out

Mentőöv formájú kulcstartó

1 890 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R241072 Kategória:
Leírás

Mentőöv formájú kulcstartó

  • MÉRETE: 13 x 8 x 2 cm
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár 1 darab termékre vonatkozik

Ismerje meg a különleges, nautikus stílusú mentőöv formájú kulcstartót, amely nem csak praktikus tárolóeszköz, hanem a tenger szeretetének kifejezője is. Kézzel készített, fából faragott designjával, mely piros vagy kék színben pompázik, nem csak a kulcsokat tartja egy helyen, hanem a vitorlázás iránti szenvedélyét is tükrözi. A részletgazdag kialakítás és a tengeri hangulat tökéletesen illeszkedik azoknak az otthonába vagy irodájába, akik a tengeri életmódot kedvelik.

Hogyan ad nautikus stílust a mentőöv formájú kulcstartó az Ön mindennapjaihoz?

Ez a kulcstartó nem csupán a kulcsok tárolására szolgál, hanem dekoratív, tengeri hangulatot áraszt.

Miért tökéletes ajándék ez a kulcstartót azoknak, akik kedvelik a vitorlázást?

A hajózásban használt mentőöv formájú dizájn és a részletgazdag kidolgozás tökéletes kifejezése a tenger és a vitorlázás iránti rajongásnak, így kiváló választás minden vízparti életmódot kedvelő számára.

A mentőöv formájú kulcstartó nem csak egy használati tárgy, hanem egy stílusos kiegészítő is, amely tükrözi a tenger iránti szenvedélyt és a vitorlázás szeretetét. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnék az otthonukat vagy irodájukat egyedi, nautikus stílusú tárgyakkal díszíteni. A praktikus méret és forma biztosítja, hogy a kulcstartó könnyen kezelhető legyen, miközben a kiváló minőségű faanyag hosszú élettartamot garantál.

A mentőöv formájú kulcstartó nem csak praktikus és stílusos, hanem minden nap emlékeztet a tengeri életmód szeretetére. A különleges dizájnja és a kiváló minőségű kidolgozása miatt büszkén fogja használni a mindennapok során.

Kiváló minőségű fából készült, ami biztosítja a tartósságot és az elegáns megjelenést. A piros és kék színek választéka lehetővé teszi, hogy az Ön stílusához igazodjon. A 13 cm x 8 cm x 2 cm mérete tökéletes egyensúlyt teremt a jól láthatóság és a hordozhatóság között. Ez a kulcstartó nem csak a kulcsok biztonságos tárolására szolgál, hanem a vitorlázás iránti szeretet kifejezésének egyedi módja is.

Ha Ön is a vízparti életmód és a vitorlázás kedvelője, akkor ez a mentőöv formájú kulcstartó tökéletes választás. Praktikus tárolást és egyedi stílust kínálva, ez a kulcstartó nemcsak hasznos kiegészítője lesz mindennapjainak, hanem a tenger szeretetének kifejezőeszköze is egyben. Ragadja meg ezt a lehetőséget, és vigye haza a tengeri életérzést egy olyan tárggyal, ami mindig Önnel lehet.

A mentőöv formájú kulcstartót ajánljuk:

  • Vitorlázás és vízparti életmód kedvelőinek: Azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a tengeri életmód és a vitorlázás iránt, és szeretnék ezt kifejezni a mindennapi kiegészítőikben.
  • Stílusos dekorációs tárgyként: Akik értékelik a különleges és egyedi dizájnt, és szeretnének egy stílusos, de praktikus dekorációs eszközt maguknál hordani.
  • Ajándékként: Tökéletes ajándék lehet azok számára, akik egy különleges, tengeri tematikájú meglepetéssel szeretnék megörvendeztetni barátaikat, családtagjaikat vagy kollégáikat.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak