Kulcstartó horgony díszdobozzal

3 990 Ft

Készleten

Cikkszám RMC-2307A Kategória:
Leírás

Kulcstartó horgony rózsafa díszdobozban

  • MÉRETE: 4,5 × 3,5 cm,  7,5 × 9,5 × 4,5 cm doboz
  • ANYAGA: réz, rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Képzelje el, hogy minden reggel, amikor kilép az ajtón, egy elegáns, sárgaréz horgony formájú kulcstartó ad otthont kulcsainak. Ez a különleges darab, melyet gravírozható rózsafa dobozban kínálunk, nem csak praktikus tárgy, hanem a vitorlázás szeretetének szimbóluma is. Mérete, tökéletesen megfelel, hogy kényelmesen elférjen a zsebében, miközben a minőségi kivitelezés és az elegáns megjelenés minden pillanatban emlékezteti a vízparti életmód és a szabadság szeretetére.

Gondolkodott már azon, hogyan adhatná meg a mindennapi tárgyainak azt a kis pluszt, ami különlegessé teszi őket?

Ez a sárgaréz kulcstartó horgony nem csupán a kulcsait tartja egy helyen, hanem egyedülállóan szép dísze is lehet.

Szereti azokat a tárgyakat, amelyeknek története van? A horgony formája a tengeri kalandokra emlékeztet, míg a gravírozható rózsafa doboz lehetőséget ad egy személyes üzenet hozzáadására.

Elgondolkodott már azon, hogyan varázsolhat egy egyszerű kulcstartót igazi művészeti alkotássá?

A polírozott sárgaréz és a minőségi kivitelezés ezt kínálja. Végül, mi szüksége van egy olyan tárgyra, ami mindennapjait eleganciával tölti meg? Ez a termék nem csak hasznos, hanem minden napját különlegessé is teheti.

Ez a sárgaréz kulcstartó horgony tökéletes választás az Ön számára, ha szereti a vízparti életmódot és az elegáns, egyedi tárgyakat. Nem csupán praktikus, hanem a mindennapokban is hozzájárul ahhoz, hogy érezze a a vitorlázás szabadságát.

Miért lesz ez a kulcstartó horgony a kedvenc tárgya?

Mert nem csupán a kulcsait tartja egy helyen, hanem a vízpart és a vitorlázás iránti szenvedélyt is képviseli, elegáns és egyedi módon.

Amikor kezébe veszi ezt a kulcstartót, azonnal érezheti a minőséget és a kifinomultságot. A horgony formája minden nap emlékezteti a tenger szeretetére és a szabadságra. Amikor barátai vagy családtagjai meglátják, biztosan elismerő megjegyzéseket fognak tenni az ízléses és egyedi választásról.

A 4,5cm x 3,5cm méretű sárgarézből készült  kulcstartó horgony tökéletesen illeszkedik bármelyik zsebbe. A polírozott felület és az elegáns megjelenés garantálják, hogy ez a kulcstartó nem csak praktikus, hanem díszítő elemként is funkcionál. A gravírozható rózsafa doboz lehetőséget ad arra, hogy személyes üzenetet adjon hozzá, így még különlegesebbé téve ezt a tárgyat.

[C7] – CTA a Vásárló Meggyőzésére

Válassza ezt a stílusos és egyedi sárgaréz horgony formájú kulcstartót, amely nem csak kulcsait tartja egy helyen, hanem a tenger szeretetét is kifejezi!

A kulcstartó horgonyt ajánljuk

  • Vízpart és vitorlázás kedvelőinek: Akik szívesen viselnek olyan tárgyakat, amelyek a vízparti életmódot idézik.
  • Egyedi és stílusos ajándékként: Tökéletes választás azok számára, akik valami különlegeset és személyre szabottat szeretnének adni.
  • Minőségi és elegáns tárgyakat kedvelőknek: Azoknak, akik a mindennapi tárgyaikban is az esztétikumot és a minőséget keresik.
  • Vendéglátóhelyek tulajdonosainak: Ideális választás a vendéglátóhelyek számára, mint egy stílusos és beszédindító dekorációs elem.
  • Kreatív és különleges tárgyakat kedvelőknek: Akik számára fontos, hogy otthonukban és munkahelyükön is egyedi és érdekes tárgyak vegyék körül őket.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak