Horgászbotos fogas 66cm

25 900 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám VVGM30105 Kategóriák: , ,
Leírás

Horgászbotos fogas

  • MÉRETE: 66 × 10 × 26,50 cm
  • ANYAGA: fa kézzel festett
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Képzelje el, hogy egy egyedülálló, horgászbot formájú fogas díszíti otthonát, amely nem csupán praktikus tárgy, hanem a horgászat és a vízparti életmód szeretetének elegáns kifejezője is. Ez a 66 cm-es, kézzel festett fából készült ruhafogas, mely 3×2 darab horog alakú akasztóval rendelkezik, tökéletesen illeszkedik a vízparti hangulatot kedvelő emberek otthonába. A fából készült  dekoratív horgász témájú lakberendezési tárgy nem csak stílust kölcsönöz otthonának, hanem minden nap emlékezteti Önt a szabadság és a természet szeretetére.

Gondolkodott már azon, hogyan adhatná meg otthonának vagy irodájának azt a különleges, vízparti hangulatot?

Ez a ruha akasztó nem csupán kabátok tárolására szolgál, hanem a vízparti életmód hangulatát is elhozza bármelyik enteriőrbe. Elegáns megoldásként ötvözi a praktikumot és a dizájnt.

Ez a horgászbotos fogas ideális választás az Ön számára, ha szereti a vízparti hangulatot és a természet közelségét. Nem csak kabát akasztóként használható, hanem otthona dekorációját is gazdagítja, hozzájárulva a környezet hangulatos és egyedi kialakításához.

Amikor először akasztja fel ruháit erre a fogasra, azonnal érezni fogja a különbséget a hagyományos fogasokhoz képest. Vendégei vagy családtagjai biztosan megcsodálják az egyedi design-t és a vízparti hangulatot, ami ebből a termékből árad. És minden alkalommal, amikor belép az otthonába ez a ruhaakasztó egy kedves mosolyt fog csalni az arcára, emlékeztetve Önt a horgászat és a vízparti életmód szeretetére.

Ez a 66 cm hosszú, fából készült kézzel festett horgászbotos fogas nem csupán a praktikus tárolás eszköze, hanem egy elegáns díszítőelem is. A 3×2 darab horog alakú akasztó tökéletesen alkalmas több ruha és kiegészítő kényelmes tárolására.

Fedezze fel ezt a különleges horgászbotos fogast, amely tökéletesen illeszkedik a horgászó és vízparti életmódhoz, és hozzon egy darabka természetet otthonába vagy irodájába!

A horgászbotos fogast ajánljuk

  • Horgászat kedvelőinek: Akik szeretnének egy horgászathoz kapcsolódó, stílusos és praktikus tárgyat otthonukban.
  • Vízparti dekorációt kedvelőknek: Akik a vízparti életmódot és hangulatot szeretnék otthonukban vagy irodájukban megidézni.
  • Különleges lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik a szokványosnál különlegesebb és személyre szabottabb dekorációt keresnek.
  • Vízparti vendéglátóhelyek tulajdonosainak: Ideális választás azok számára, akik vendéglátóhelyeiken a tengeri és vízparti hangulatot szeretnék hangsúlyozni.
  • Stílusos és praktikus megoldásokat keresőknek: Akik egyaránt fontosnak tartják a funkcionalitást és az esztétikumot otthonukban vagy irodájukban.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak