Hajó telegráf 35 cm

29 900 Ft

Készleten

Cikkszám RTL-0715 Kategória:
Leírás

Hajó telegráf

 • Mérete: 35 cm magas
 • Anyaga: sárgaréz, rózsafa

Itt a Vitorlás Világ webáruházban minden termékünk egy-egy különleges történetet mesél el. Különösen igaz ez a sárgarézből készült hajó telegráfra, amely nem csupán egy tárgy, hanem egy időutazás a tengeri hajózás fénykorába.

Mi teszi ezt a telegráfot különlegessé?

 • Ez a 35 cm magas hajó telegráf egykor a kormányállás és a gépház közötti kommunikációs eszköz volt, amely a parancsnoki híd utasításait továbbította.
 • Mára a hajózás egy letűnt korának nosztalgikus emlékét őrzi, egyedi és különleges dísztárgyként szolgálva.
 • Igényes kivitelezésű, sárgarézből készült darab, amely minden részletében a múlt századi hajózás eleganciáját tükrözi.

Miért válassza ezt a terméket?

 • Ha Ön a tenger és a hajózás rajongója, ez a dísztárgy tökéletes választás Önnek.
 • Ideális választás azok számára, akik különleges, történelmi jelentőségű tárgyakkal szeretnék otthonukat vagy irodájukat díszíteni.
 • Kiváló ajándék lehet azok számára, akik értékelik a tengeri hagyományokat és a hajózás történetét.

Milyen élményt nyújt ez a hajó telegráf?

 • Ez a távíró a hajózás iránt érdeklődők számára egy kis darabka a tengeri kalandok világából.
 • A részletekbe menően kidolgozott kommunikációs eszköz a múlt század hangulatát idézi, lehetőséget adva arra, hogy elképzelje magát egy régi gőzhajó fedélzetén.
 • Ez a dísztárgy remek beszélgetésindító lehet otthonában vagy irodájában, felkeltve a látogatók érdeklődését.

Miért érdemes most megvásárolni ezt a telegráfot?

 • Az időtlen dizájn és a magas minőségű anyaghasználat miatt ez a távíró hosszú éveken át megőrzi szépségét és értékét.
 • Ez a hajó telegráf nem csak egy tárgy, hanem egy érzés – a tengeri utazások, a kalandok és a történelem szeretetének megtestesítője.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy részese legyen ennek a különleges történelmi utazásnak. Tegye kosarába a hajó telegráfot még ma, és vigye haza egy darabka tengeri hagyományt!

 

A hajó telegráfot ajánljuk:

 1. Tengeri és hajózási történelem iránt érdeklődők: Azok számára, akik vonzódnak a tengeri történelemhez és a hajózás múltjához, ez a távíró tökéletes választás lehet. A részletes kidolgozás és a történelmi jelentőség különleges élményt nyújt.
 2. Antik tárgyak gyűjtői: Gyűjtők, akik az egyedi és különleges antik tárgyakat részesítik előnyben, szintén értékelni fogják ezt a dísztárgyat. Az autentikus kivitelezés és a történelmi jelleg vonzó lehet számukra.
 3. Dekorációként: Akik exkluzív, tengeri témájú díszítőelemekkel szeretnék feldobni otthonuk vagy irodájuk enteriőrjét, számukra is kitűnő választás lehet ez a termék.
 4. Ajándékként: Születésnapokra, évfordulókra vagy akár céges ajándékként is ideális választás lehet, különösen azok számára, akik szeretik a tengerészeti témákat és a különleges tárgyakat.
 5. Hajómodell és hajómakett gyűjtőknek: A tengeri hajómodellek és makettek szerelmesei számára ez a telegráf remek kiegészítő lehet gyűjteményükbe, emellett pedig stílusos díszítőelemként is szolgálhat.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak