-10%

Fatáblás hajóharang

Original price was: 28 900 Ft.Current price is: 26 010 Ft.

Készleten

Cikkszám R324017 Kategória:
Leírás

Fatáblás Hajóharang: Egyedi Stílus, Időtlen Elegancia

 • MÉRETE: 17 × 50 × 16 cm átmérő 12 cm
 • ANYAGA: antikolt sárgaréz
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Képzelje el, ahogy kezében tartja ezt a gyönyörű, antikolt sárgarézből készült hajóharangot, amely nem csak díszítő elemként szolgál otthonodban vagy irodádban, hanem a tengeri hagyományok és a vitorlázás szeretetének megtestesítője is. A „Welcome On board” felirattal ellátott, elegáns rózsafa táblára erősített és kender kötéllel díszített hajóharang a múlt századok hajózásának atmoszféráját idézi meg, miközben a modern otthon vagy iroda egyedi, stílusos kiegészítőjévé válik.

Miért válassza a Fatáblás Hajóharangot?

A Fatáblás Hajóharang egyedülálló kiegészítő, mely nem csak a tenger szerelmeseinek szól, hanem mindenki számára, aki értékeli a történelem és a hagyományok által ihletett dizájnt és kivitelezést. Gondosan válogatott anyagokból, mesteri kézügyességgel készült, ez a harang több mint csak dekorációs elem: egy történetet mesél el, amely otthonába vagy irodájába hozza a tengeri élet varázsát.

Hogyan emeli ki a Fatáblás Hajóharang az otthoni vagy irodai dekorációt?

A termék antikolt sárgaréz kivitele és a rózsafából készült tábla elegáns, időtlen megjelenést kölcsönöz, kiválóan illeszkedve a modern és hagyományos stílusokhoz egyaránt.

Milyen különleges funkciókkal rendelkezik a termék?

A „Welcome On board” felirattal ellátott harang nem csak dekorációs elem, hanem ünnepi alkalmakon vagy különleges eseményeken is használható, hozzáadva az eseményekhez egyedi hangulatot.

Mi teszi ideális ajándékká ezt a darabot?

Tökéletes ajándék a tenger és a hajózás iránt érdeklődők számára, valamint azoknak, akik a különleges és egyedi lakberendezési tárgyakat részesítik előnyben.

Ez a dísztárgy tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének egy kis tengeri hangulatot csempészni otthonukba vagy irodájukba. Különösen ajánlott azoknak, akik a vitorlázás szerelmesei, vagy akik tengeri, nautikus stílusú dekorációkat részesítik előnyben. A harang nem csak esztétikailag vonzó, hanem a hajózás iránti szeretetet és a tengeri élet iránti vágyat is kifejezi.

A Fatáblás Hajóharang Tulajdonságai:

 • Méret: 50 cm, ami tökéletes méret a legtöbb helyiségben való elhelyezéshez.
 • Anyag: Antikolt sárgaréz és rózsafa, amelyek eleganciát és tartósságot biztosítanak.
 • Dizájn: Klasszikus tengeri motívumokkal díszített, amelyek stílusos megjelenést kölcsönöznek.
 • Funkcionalitás: Bár dekoratív célra készült, funkcionális harangként is használható különböző eseményeken.
 • Tartozékok: A kender kötél a hagyományos hajózás érzetét adja hozzá termékhez.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthona vagy irodája stílusos és egyedi kiegészítőjévé váljon ez a gyönyörű fatáblás hajóharang. Érezze a tengeri élet varázsát minden nap!

A fatáblás hajóharangot ajánljuk:

 • Vitorlázás Szerelmeseinek: A Fatáblás Hajóharang tökéletes választás mindazok számára, akik a tengeri életet és a vitorlázást kedvelik.
 • Stílusos Otthoni dekorációként: Ha az otthoni dekoráció egyedi és stílusos kiegészítőit keresi, ez a hajóharang az ideális választás.
 • Ajándékként: Kiváló ajándékötlet azok számára, akik szeretik a tengeri témájú tárgyakat.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak