Sold out

Fali tábla tavi szabályok 30cm

6 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVGM26489 Kategóriák: ,
Leírás

Fali tábla, tavi szabályokkal

  • MÉRETE: 30 × 0,6 × 35 cm
  • ANYAGA: fa kézzel festett
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Képzelje el, ahogy otthona falán egy olyan tábla díszeleg, ami minden pillanatban emlékezteti Önt a tóparti élet örömeire. A fából készült, 30cm x 35cm méretű dekorációs tábla, melyre az inspiráló „A tó szabályai – mosolyogva ébredj – élvezd a napot – hajókázz – élvezz minden naplementét” feliratot festették, nem csak egy tárgy, hanem egy életérzés. Ezzel a táblával minden nap elhozhatja otthonába a tóparti nyugalom és szabadság élményét, egy olyan helyet teremtve, ahol Ön is mosolyogva ébredhet és élvezheti a nap minden percét.

Gondolkodott már azon, hogy hogyan teremtheti meg otthonában a tóparti pihenés hangulatát?

Ez a tábla minden nap emlékezteti Önt a vízparti élet nyugalmára. A táblán szereplő hasznos mondatok és a természetes fa megjelenés örömöt és nyugalmat hoz az otthonába.

Hogyan adhatna otthonának egy kis vízparti hangulatot anélkül, hogy messze utazna?

Ezzel a falitáblával bármely szobát átformálhat a vízparti lazítás szigetévé.  Így nem csak dekoráció lesz, hanem egy napi emlékeztető arra, hogy értékeljük az élet apró örömeit, és élvezzük a természet nyújtotta pihenést.

Ez a fali tábla tökéletes választás az Ön számára, ha szereti a tóparti életmódot és szeretné ezt az érzést otthonába is elhozni. A tábla nem csak egy dekoratív kellék, hanem olyan hangulatot teremt, amely minden napra pozitív és nyugodt hangulatot kölcsönöz.

Amikor először felfüggeszti ezt a táblát, azonnal érezni fogja otthonában a tóparti nyugalmat és szabadságot. Vendégei is megcsodálják majd ezt az egyedi és inspiráló dísztárgyat. És ezután minden reggel, amikor ránéz a táblára, emlékeztetni fogja Önt arra, hogy élvezze a nap minden pillanatát.

A 30cm x 35cm méretű fali tábla tökéletes méret a legtöbb helyiség számára. A természetes anyaghasználat és a kézzel festett szöveg egyedülállóvá teszi ezt a terméket. A tóparti hangulatot teremtő felirat és a rusztikus stílusú megjelenés tökéletesen kiegészíti a nautikus vagy vidéki stílusú dekorációt.

Hozza el otthonába a tóparti életérzést ezzel az egyedi és inspiráló fali táblával, amely minden nap emlékeztetni fogja Önt a tópart nyugalmára és szépségére!

A fali táblát tóparti szabályokkal ajánljuk:

  1. Tóparti életmód kedvelőinek: Akik szeretnék otthonukban is érezni a tóparti nyugalom és szabadság érzését.
  2. Egyedi dekorációs tárgyként: Azok számára, akik szeretnék otthonukat egyedi, inspiráló tárgyakkal díszíteni.
  3. Ajándékként: Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a természetközeli életet és az inspiráló üzeneteket.
  4. Vízparti vendéglátóhelyek tulajdonosainak: Ideális választás a tóparti hangulatot kívánó vendéglátóhelyek számára.
  5. Nyugodt és inspiráló környezet megteremtésére: Tökéletes választás azoknak, akik egy békés és pozitív atmoszférát szeretnének otthonukban teremteni

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak