Fa kulcsos szekrény horgony mintával 29cm

16 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGM6010 Kategóriák: ,
Leírás

Fa kulcsos szekrény, horgony mintával

  • MÉRETE: 16,5 × 7 × 29 magas cm
  • ANYAGA: fa, réz
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Fedezze fel ezt a stílusos, fából készült kulcsos szekrényt, amely tökéletes megoldást kínál a kulcsok rendezett tárolására otthonában vagy irodájában. A dekoratív horgony díszítés és a sárgaréz zsanérok nem csupán eleganciát kölcsönöznek a tárolónak, hanem a vitorlázás szeretetének finom emlékeztetői is. Egy praktikus, ugyanakkor esztétikailag vonzó tárgy, amely egyszerre szolgálja a rendet és a stílust, tökéletesen illeszkedve a vízparti életmódhoz és az exkluzív lakberendezési igényekhez.

Gondolkodott már azon, hogyan tárolhatná kulcsait stílusosan és praktikusan?

Ez a tároló szekrény a tökéletes válasz, hiszen 6 kulcscsomó elhelyezésére alkalmas, miközben elegáns kiegészítője lehet otthonának.

Szeretne egy olyan mindennapi használati tárgyat otthonába, amely kifejezi a vitorlázás iránti szeretetét?

A horgony díszítésű fali szekrény nem csak hasznos, hanem a vízparti életmód elegáns emlékeztetője is.

Hogyan tarthatná rendben kulcsait, miközben otthonának vagy irodájának dekorációját is gazdagítja? Ez a termék praktikus tárolási megoldást és dekoratív elemet is biztosít.

Milyen érzés lenne tudni, hogy minden kulcs a helyén van, elegáns és rendezett módon?

Ennek a szekrénynek köszönhetően mindig könnyen megtalálja a szükséges kulcsokat, miközben otthonát stílusosan díszíti.

Ez a kulcsos szekrény tökéletes választás az Ön számára, ha szereti a rendet és a stílust. Segít az Ön kulcsainak szervezett és elegáns tárolásában, miközben otthona vagy irodája dekorációját is gazdagítja a vízparti életmód és a vitorlázás szeretetének stílusos megjelenítésével.

Ezzel a fából készült termékkel nem csupán a kulcsai lesznek rendezettek, hanem a vízparti hangulatot is megidézheti otthonában. A vendégei biztosan észreveszik és értékelik az ízléses és egyedi dizájnt. És minden alkalommal, amikor kulcsot vesz ki belőle vagy tesz bele, egy kis vízparti életérzést is hozzáadhat a mindennapjaihoz.

A fából készült, falra szerelhető kulcsos szekrény 6 kulcscsomó tárolására alkalmas, praktikus megoldást kínálva a rend fenntartására. Mérete, elegáns megjelenésű horgony díszítése és a sárgaréz zsanér tökéletesen kiegészíti bármelyik nautikus dekorációt, miközben praktikus tároló megoldást is nyújt.

Válassza ezt a stílusos és praktikus kulcsos szekrényt, amely nem csak rendet teremt, hanem a tengeri életmód szeretetét is elegánsan fejezi ki!

A kulcsos szekrényt ajánljuk:

  • Vitorlázást kedvelőknek: Azok számára, akik a vízparti életmódhoz kötődő, elegáns és praktikus tárgyakat keresnek.
  • Otthoni használatra: Akik szeretik, ha minden tárgyuknak megvan a maga helye, különösen a kulcsaiknak.
  • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Akik egyedi és stílusos megoldásokat keresnek otthonuk dekorálására.
  • Vendéglátóhelyek tulajdonosainak: Kávézók, bárok, és éttermek számára, akik a belső térbe illeszkedő, nautikus témájú dekorációt keresnek.
  • Ajándékként: Tökéletes választás azok számára, akik egy praktikus, mégis stílusos ajándékot keresnek a vitorlázást kedvelők számára.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak