Endeavour hajómakett építőkészlet **

Original price was: 130 990 Ft.Current price is: 117 891 Ft.

Már csak 1 db készleten Beszerzés alatt

Cikkszám RH1700/85 Kategória:
Leírás

Endeavour

Amati Kitt –

Mérete: 80 cm (hossz)

Méretarány: 1:50

Anyaga: fa, fém, vászon

Nehézségi fok: **

Termékleírás:

Az építőkészlet nagy segítséget nyújt mindazoknak akik még nem építettek fa hajómakettet de szeretnék saját kezük munkáját is látni egy múzeumi minőségű hajómaketten. Ugyanis a makett építésének legnagyobb munkáját a gyártó már magára vállalta és elkészítette a hajótestet. A feladat már „csak” a felépítmény, árbocok, vitorlák elkészítése, a hajó esetleges festése.

Ha már épített néhány modellt, és van benne gyakorlata, újabb kihívásra vár, valószínűleg ebben a készletben is megtalálja azt és tovább fejlesztheti ügyességét a hajóépítés terén. A fa építő makett alapanyagai többnyire hűek az eredeti hajó anyagaihoz. A makett elemei ragasztással, szögeléssel kerülnek összeállításra.

A dobozban lévő építési rajz angol és olasz nyelven, lépésről-lépésre segíti a munkát.

A pontos méreteket a lézer technikával vágott elemek biztosítják.

A csomagolás nem tartalmaz festéket, ragasztót!

 

A HAJÓ TÖRTÉNETE

Sir Tomas Sopwith 1934-ben megépítette a 143 tonnás, 721m2 vitorlafelületű Endeavourt majd 1937-ben a Endeavour II-t Charles Nicholson tervei alapján. Azért építették, hogy az America`s Cup versenyein méltó kihívója legyen a Ranger-nek, de végül nem sikerült a győzelem…
A tényleges Endeavour II már nem létezik jó ideje, azonban az amszterdami Dykstra and Partners magára vállalta a feladatot, hogy elkészíti annak hű mását úgy, hogy az teljes egészében megfeleljen a JCA-nak (J Class osztály, szövetség által előírt szabályoknak). A mű a Hanuman nevet kapta.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak