Back
Previous product
DINGI Vitorlás kép Original price was: 79 900 Ft.Current price is: 55 930 Ft.

Csónak kép 40cm

7 990 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGM22115 Kategóriák: ,
Leírás

Csónak kép

  • MÉRETE: 40 × 2 × 20 cm
  • ANYAGA: fa kézzel festett
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

TERMÉKLEÍRÁS: 

Ebben a 40 cm-es képben a természet és a kézművesség találkozik, hogy otthonának egyedi hangulatot kölcsönözzön. A képen egy klasszikus csónakot láthatunk, amely a víz nyugalmát és a természet szépségét idézi meg. A csónak 3D evezője kiemelkedik a síkból, hozzáadva egy extra dimenziót a darabnak és ezzel egy valódi mélységérzetet teremtve.

Az „üdvözlünk a tónál” felirat nemcsak a kép témájához illő, hanem az otthonosság és a meghittség érzését is hordozza, mintha csak egy igazi tóparti házba érkeznénk. Az egész darabot egy olyan kézműves minőség jellemzi, amely mind a kivitelezésben, mind a designban megjelenik.

Ez a csónak kép egy olyan dísztárgy, amely nemcsak a falra függeszthető képként szolgál, hanem otthonának központi dísze is lehet. Az élénk színek és a részletes kidolgozás garantálja, hogy a látogatók szeme azonnal ráakad.  Mindeközben a kép, egy vízparton töltött nyugodt napra emlékezteti Önt. Egy olyan darab, amely tökéletes ajándék lehet a víz és a természet szerelmeseinek.

Ezt a csónak képet ajánljuk:

  • A természet és a tóparti kikapcsolódás szerelmeseinek, akik szeretnének egy darabot a nyugodt vízparti pillanatokból otthonukban.
  • Kézművességet és egyedi dizájnt értékelőknek, akik egy különleges, 3D elemekkel gazdagított dekorációt keresnek otthonukba vagy irodájukba.
  • Ajándékként azoknak, akik új otthont vásároltak vagy beköltöztek, és meleg, otthonos hangulatot szeretnének teremteni új lakóterükben.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak