Bója alakú párna

12 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám R6724 Kategóriák: ,
Leírás

Bója alakú párna

 • MÉRETE: 25 × 60 cm
 • ANYAGA: festett vászon
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Az otthon és a szabadidő helyszíneinek egyedi dekorációval való gazdagítása mindig is kiemelten fontos volt azok számára, akik szeretik a tengeri, vitorlás életérzést. Ebben az összefüggésben a bója alakú párna nem csupán egy tárgy; ez a különleges díszpárna híd a praktikum és a stílus között, mely egyaránt otthonra lel a hajók fedélzetén, a hétvégi házban, vagy éppen a nappaliban. A 25 × 60 cm méretű, festett vászonnal borított párna, mely csak szárazon tisztítható, stílusos és egyedi megjelenést kölcsönöz környezetének.

Miért éppen a bója alakú párna?

Képzelje el, hogy otthona vagy hétvégi háza díszítéseként egy olyan egyedi tárgyat választ, amely azonnal a tengeri hangulatot idézi elő. De vajon mi teszi ezt a párnát különlegessé? Elsősorban a formavilág és a design. A bója alak nem csak figyelemfelkeltő, hanem azonnal a vitorlázás, a tenger világához köt. Másodsorban az anyagminőség és a festett vászon adta textúra nem csak szemnek, hanem tapintásra is kellemes élményt nyújt. Harmadsorban, a karbantartás egyszerűsége – bár csak szárazon tisztítható – hosszú távon is megőrzi az újszerű megjelenést.

Hogyan illeszkedik a bója alakú párna a mindennapokba?

A bója alakú párna több mint egy dekoratív elem; egy olyan kiegészítő, ami azonnal élettel tölti meg a teret, legyen szó akár a nappaliról, a hálószobáról vagy akár a hajókajütről. A tengeri hangulatot nem csak vizuálisan, hanem az atmoszférát átható érzékelhető módon is hozzáadja. Ez a párna egyben remek beszélgetésindító is lehet, melynek köszönhetően vendégei számára is emlékezetessé teheti az otthonában töltött időt.

A bója alakú párna tulajdonságai

A termék egyediségét a különleges formavilág és a figyelmes részletek adják. A festett vászon anyag és a gondos kivitelezés biztosítja, hogy ez a párna hosszú távon is megtartsa szépségét és formáját, miközben egy kis tengeri hangulatot csempész otthonába vagy hajójára.

A bója alakú párna előnyei

 • Egyedi design: Tökéletes választás minden otthon és hajó számára.
 • Magas minőség: A festett vászon anyag hosszú távú használatot garantál.
 • Könnyű karbantartás: Bár csak szárazon tisztítható, ez a tulajdonság hozzájárul az egyszerű ápoláshoz és a hosszantartó megjelenéshez.

A bója alakú párnát ajánljuk:

 • Vízparti életmód kedvelőinek: Élje át otthonában is a vízparti hangulatot.
 • Hajótulajdonosoknak: Különleges díszítőelem hajója fedélzetére.
 • Dekorációként: Stílusos kiegészítő minden otthonba.
 • Ajándékként: Egyedi és gondolatébresztő ajándék.
 • Vízparti nyaralótulajdonosoknak: Tökéletes kiegészítő a vízparti életérzéshez.

mosas nem moshato mosas ne vasaljuk  mosas ne szaritsuk gepben  mosas nem feherthetomosas nedves

További vitorlás kiegészítőink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak