Sold out

Bögre Sailor Soul

3 690 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVMB14004 Kategória:
Leírás

BÖGRE SAILOR SOUL

  • MÉRETE: átmérő 8 cm,  10,7 cm magas 320 ml
  • ANYAGA: Melamin 100% (M) – BPA mentes
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • TERMÉKLEÍRÁS: a Sailor Soul melamin bögre, amely strapabíró és egymásra rakható, használható egy finom kapucsínó vagy kávé, valamint söröskorsóként is, miközben vitorlázik.
    A korlátozott hely és a kis szekrények egyes hajókon arra ösztönözték a Marine Business-t, hogy multifunkcionális és helytakarékos tárgyakat tervezzen.Ez a darab kiváló minőségű melaminból készült. egészítse ki a kollekciót a hozzá tartozó kávéskészlettel!Ez a termék asztali használatra készült, nem alkalmas főzésre vagy közvetlen tűzre. Mikrohullámú sütőben csak 90 másodpercig használható.
    Karbantartás és tisztítás: A cikk élettartamának meghosszabbítása érdekében ajánlott kerülni a súroló hatású tisztítószerek használatát. A kávé és tea okozta foltok elkerülése érdekében javasoljuk, hogy használat után azonnal mossuk el. A kialakítás esetleges szabálytalanságai a gyártási folyamat részét képezik, és nem tekinthetők hibának.
    Ez a termék mosogatógépben mosható.

Ajánljuk

Mivel a poharak anyaga törhetetlen strapabíró, így tökéletes vitorlásokon, lakóautók, lakókocsik felszereléseként vagy kültéri rendezvényeken.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak