Pléh bögre hosszú horgonyos

3 990 Ft

Készleten

Cikkszám R7540 Kategória:
Leírás

Pléh bögre, hosszú horgonyos

  • MÉRETE: átmérő 8 × 11,5 cm magas
  • ANYAGA: pléh
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Különleges törhetetlen pléh bögrénk, mely a tenger szeretetét és a vitorlázás eleganciáját hordozza, a tökéletes választás azok számára, akik egyedi és stílusos tárgyakkal szeretnék megfűszerezni mindennapjaikat. A piros szín vibrálása, a horgony motívum és az inspiráló feliratok, mint „SEA YOU SOON” és „TAKE CARE OF THE SEA”, minden pillanatban emlékeztetik a tulajdonost a vízparton töltött különleges időkre és a természet védelmének fontosságára.

Mitől különleges a termék?

Egyedi horgony motívummal és inspiráló üzenetekkel díszített, amelyek a tenger iránti szeretetet és a vitorlázás szellemét hordozzák.

Milyen szerepet tölthet be a mindennapok során?

Tökéletes társ a reggeli kávézáshoz vagy a délutáni teázáshoz, hozzájárulva a mindennapi felfrissüléséhez.

Miért alkalmas ezt a termék ajándékként?

Eegyedi dizájnjával és különleges üzenetével személyes és emlékezetes ajándékot jelent minden vitorlázás és tenger szerető számára.

Ez a bögre minden nap hozzájárul a tenger szeretetének és a vitorlázás eleganciájának megélésehez. Az inspiráló üzenetek segítségével a mindennapokban is megőrizhető a vízparti élmények varázsa és a természetvédelmi tudatosság. A használata közben a tulajdonos érezheti a tenger szabadságát és a vitorlázás nyújtotta örömöt.

Hogyan járul hozzá a mindennapi jó hangulathoz?

Egyedi designjával és inspiráló üzeneteivel minden nap egy kis extra örömöt hoz.

Milyen hatással van a környezetvédelemre?

A „TAKE CARE OF THE SEA” üzenetével tudatosítja a környezetvédelmi felelősséget és ösztönzi a tenger védelmére irányuló tevékenységeket.

A pohár méretei ideálisak a kényelmes használathoz: 8 cm átmérőjű és 11,5 cm magas. A belső fehér szín tisztaságot sugároz, míg a külső piros rész energiát és dinamizmust hordoz. A horgony motívum és az inspiráló üzenetek pedig elegánsan ötvözik a tenger és a vitorlázás szeretetét. Ez a termék nem csak egy használati tárgy, hanem egy életstílus kifejezője.

Ne habozzon, válassza ezt a stílusos és egyedi terméket, és vigye haza a tenger varázsát!

A pléh bögrét ajánljuk

  1. Vitorlázást és vízparti életet kedvelőknek: Számukra ez nem csak használati tárgy, hanem a tenger szeretetének és a vitorlázás szenvedélyének nap mint nap való megélése.
  2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Elegáns és modern designjával tökéletesen illeszkedik bármely otthon vagy iroda stílusához.
  3. Ajándékként: Személyes és különleges ajándék, amely minden vitorlázás és tenger szerető számára emlékezetes és értékes lesz.
  4. Vízparti éttermek, kávézók, bárok tulajdonosainak: Ezzel a bögrével különleges hangulatot teremthetnek vendéglátó helyükön, nautikus stílust adva a belső térnek.
  5. Környezettudatos embereknek: Az üzeneteivel ösztönzi a környezetvédelmet és a természet megóvását, így tökéletes választás a környezettudatos fogyasztók számára.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak