Sold out

Nico Krauss: Yacht Classic falinaptár 2024

21 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVDK126405 Kategória:
Leírás

NICO KRAUSS: YACHT CLASSIC FALINAPTÁR 2024

  • MÉRETE: 67,5 × 47,5 cm
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
  • TERMÉKLEÍRÁS: 12 hónapos falinaptár.

A tengeri hullámok monoton zúgása, a vitorlák selymesen susogó hangja és a hajósok koncentrált csendje – mindezek az érzések tükröződnek Nico Krauss fotóin, aki az elmúlt évtizedekben a vitorlázás világának egyik legelismertebb fotográfusa lett. Ezen emlékek és pillanatok szépsége most az Ön otthonába is eljut a 2024-es Yacht Classic falinaptár formájában.

Nico Krauss életében a tenger és a vitorlázás mindig is központi szerepet játszott. A francia Riviérán született, egy olyan helyen, ahol a vitorlások és a tengervíz az élet részét képezik. Már fiatalon elvarázsolódott a tenger szépségétől és erejétől, valamint azoktól a hajóktól, amelyek úgy tűntek, mintha saját életük lenne a hullámok között. Azonban nem csak a vitorlázás szeretete hajtotta, hanem az a vágy is, hogy megörökítse ezeket a pillanatokat.

Amikor Nico 16 évesen megkapta első fényképezőgépét, azonnal a tengerpartra sietett. Azóta ez a szenvedélye vezette élete során, és a világ minden táján készített lenyűgöző felvételeket vitorlásokról. Megtanulta a fényekkel való játékot, a tökéletes pillanatok kiválasztását, és minden egyes képe mögött hatalmas történet áll. Azok számára, akik ismerik Nico munkásságát, tudják, hogy minden kép egy-egy fejezetet képvisel életéből, melyek a személyes szenvedélyeit, kalandjait és a tenger iránti mély tiszteletét mutatják be.

A 2024-es Yacht Classic falinaptár Nico legkiválóbb munkáit gyűjti össze. A képeken nem csak a hajók és a tenger láthatók, hanem az emberek, a hajósok is, akik olyan szenvedéllyel és odaadással végzik munkájukat, hogy az szinte tapintható a képeken keresztül. Ezek a képek nem csupán a vitorlázás technikai részleteit mutatják be, hanem a mögötte rejlő érzelmeket, a kihívásokkal és győzelmekkel teli pillanatokat is.

A Yacht Classic falinaptár elkészítése során Nico számos helyszínen járt, hogy a lehető legkülönbözőbb környezetben, időjárási körülmények között örökítse meg a vitorlásokat. Voltak olyan napok, amikor viharos tengeren fotózott, és olyanok is, amikor a naplemente lágy fényében kapták lencsevégre a hajókat. Ebben a naptárban tehát nem csak a vitorlázás, hanem a természet és az ember közötti kapcsolatot is megtapasztalhatjuk.

Ezen kívül a naptár kialakítása is különleges. A kiváló minőségű papír és a lenyűgöző képek garantálják, hogy ez a naptár nem csak praktikus, hanem esztétikai értékkel is bír. Tökéletes kiegészítője lehet bármilyen otthonnak vagy irodának, és az év minden napján emlékeztetheti Önt a vitorlázás és a tenger csodájára.

Nico Krauss 2024-es Yacht Classic  falinaptárja nem csak egy egyszerű naptár, hanem egy művészeti alkotás, amely egyedülálló módon mutatja be a vitorlázás világát. Minden hónapban egy új kép, egy új történet várja, hogy felfedezze és megismerje azt a szenvedélyt és szépséget, amely a vitorlázás világát jellemzi.

Nico Krauss 2024-es Yacht Classic falinaptárját ajánljuk:

  • Vitorlázás szerelmeseinek, akik mélyen érdeklődnek a sport iránt és szeretnék nap mint nap a szemük előtt látni a tenger és a vitorlások lenyűgöző látványát.
  • Művészetkedvelőknek, akik értékelik a kiváló fotóművészetet és szeretnének egy olyan tárgyat, ami nem csak funkcionális, hanem esztétikai élményt is nyújt.
  • Ajándékként azoknak, akik szeretik a tengeri tájakat, és szívesen elmerülnek egy-egy lenyűgöző képben, ami a mindennapok során inspirálja őket.
  • Irodákba, ahol a dolgozók szeretnék egy kis természetes szépséggel feldobni a munkakörnyezetüket és egy kis nyugalmat csempészni a mindennapokba.
  • Olyan embereknek, akik talán még sosem vitorláztak, de érdeklődnek a tenger és a vitorlázás iránt, és szeretnék ezt a szenvedélyt közelebbről megismerni a fotók segítségével.

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Még több 2024 évi vitorlás falinaptár

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak