Matrozpolo_csaladi
Magazin

MATRÓZPÓLÓK A CSALÁD MINDEN TAGJA SZÁMÁRA!

Matrózpólók a család minden tagja számára!

A tipikus kék-fehér csíkos pólók először Bretagne-ban jelentek meg a 19. század közepén. Céljuk tisztán gyakorlati volt – ha egy szerencsétlen tengerész leesett a fedélzetről, a dupla színű minta azonnal láthatóvá tette a vízben.

Később a jól ismert divattervező, Coco Chanel beemelte ezeket a tengerész pólókat a divat világába.

vilagitotorony

csomo

A matrózmintás póló egy olyan ruhadarab, mely az egyszerűségével és a benne rejlő finom eleganciával hódít. Ebben a könnyed és klasszikus darabban egyesül a tengerparti lazaság és a városi élet eleganciája,  teret adva a szabad,könnyed, ám mégis stílusos önkifejezésnek. A matrózminta története mélyen gyökerezik a tengerészeti hagyományokban, emlékeztetve minket a tenger végtelen kékjére és a szabadság ígéretére.

Azok a finom kék és fehér csíkok, melyek egyszerre keltik a rend és a kiegyensúlyozottság, valamint a kaland és az ismeretlen iránti vágy érzését, időtlen varázslatot hordoznak magukban. A matrózmintás póló valódi varázsa abban rejlik, hogy a hétköznapi és az ünnepélyes pillanatokban is remek választás. Könnyű, légies anyagai ideálissá teszik melegebb napokon,  miközben a játékos csíkozás bármely szituációban vidám, fiatalos energiával tölti meg viselőjét.

tengeresz-csikos-matroz-polo-rovid-ujju

tengeresz-csikos-matroz-polo-rovid-ujju

Egy finom reggeli a teraszon, egy hosszú sétányi barangolás a tengerparton vagy éppen egy délutáni kávé  a város szívében – a matrózpóló mindegyik pillanathoz tökéletes kísérő. Ahogyan a napfény játékosan táncol a finom csíkokon, úgy válik minden perc különlegessé, ahogyan ebben a könnyedén elegáns darabban gyönyörködünk. A matrózminta nem kér sokat viselőjétől. Egy egyszerű farmerrel, egy könnyed szoknyával vagy akár egy elegáns blézerrel kombinálva is tökéletesen működik.

A matrózmintás póló a szekrényed egyik legpraktikusabb és leguniverzálisabb darabjává válhat, mely mindig kéznél van, amikor szükség van rá. De a matrózmintás póló nem csak a nyárról szól. Még a hűvösebb hónapokban is hordhatod egy kardigánnal vagy egy hosszú ujjú felső alatt, hogy egy kis napfényt csempéssz a szürke hétköznapokba.

A matrózminta ugyanis nem csak egy minta; egy életszemlélet, egy érzés, amely a szabadság, a kaland és az öröm hívószavaira válaszol. Bárhová is vezessen az utad, egy matrózmintás pólóban mindig stílusosan, kényelmesen és magabiztosan léphetsz tovább. Az élet sokszor kiszámíthatatlan és váratlan kihívásokkal tarkított, ám egy matrózmintás pólóban mindig készen állsz a kalandra, legyen az akár egy hirtelen jött tengerparti hétvége, akár egy spontán városi kalandozás a barátokkal.

Matrózpóló női atléta

Matrózpóló női atléta

A matrózmintás póló minden gardrób számára nélkülözhetetlen darab, amely időtlen stílust, sokoldalúságot és kényelmet kínál viselőjének. Az univerzális design minden korosztály számára megfelelő, amelynek köszönhetően a matrózminta soha nem megy ki a divatból és hosszú éveken át viselhető.

matrozpolo meretek

Matrózpólóink itt találhatóak

Fedezze fel a Világot más szemmel.

Vitorlás Világ átvételi pont:

H-1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Asia Center nyugati szárny 1. emelet 5. utca sarok (főút vége)
www.vitorlasvilag.hu