Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik példa:

A WordPress Magyarország tulajdonképpen a kezdetektől létezik anélkül, hogy kihirdette volna létét. A WordPress Magyarország egy Közösség! – a nyílt forráskódú, zseniális WordPress tartalomkezelő rendszer alkalmazására, megismerésére, tanulására szövetkeztünk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége!

Sötétbarna bőr kulcstartó hajókötél átkötéssel

Bézs
Lila
Narancssárga
Sötét zöld
Szürke

Sötétkék hajókötél kulcstartó hajókötél átkötéssel

Bézs
Narancssárga
Rózsaszín
Szürke
Zöld

Sötétkék színű bőr karkötő sötétkék színű kötél átkötéssel

Sötétbarna bőr és sötétbarna hajókötél vitorlás karkötő bézs átkötéssel

Fekete színű bőr és piros hajókötél vitorlás karkötő

Sötétkék vitorlás karkötő szürke – fehér átkötéssel

Rózsaszín fehér mintás vitorlás karkötő

Világoskék vitorlás karkötő sötétkék – fehér átkötéssel

Sötétkék, kígyómintás vitorlás karkötő

Sötétkék vitorlás karkötő, sötétkék – fehér átkötéssel

Sötétkék, neon sárga vitorlás karkötő

Endeavour tervrajz

8 700 Ft