Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik példa:

A WordPress Magyarország tulajdonképpen a kezdetektől létezik anélkül, hogy kihirdette volna létét. A WordPress Magyarország egy Közösség! – a nyílt forráskódú, zseniális WordPress tartalomkezelő rendszer alkalmazására, megismerésére, tanulására szövetkeztünk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége!

Ládika kockás

1.990 Ft

Ládika aranyvirágos kicsi

1.990 Ft

Ládika lapos

1.990 Ft

Kincsesláda barna közepes

4.990 Ft

Fém ágyúcső 27mm

170 Ft

Fa tábla BEACH BAR” 31cm

3.990 Ft

Hátizsák horgonyos

3.390 Ft

Horgony fogas fém

2.990 Ft

Bója éjjeli lámpa Slow 5 MPH

35.900 Ft 25.130 Ft

Só bors szóró halas

2.790 Ft

Só bors szóró világítótornyos

2.790 Ft

Hamutartó kerek horgonyos

5.990 Ft