Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik példa:

A WordPress Magyarország tulajdonképpen a kezdetektől létezik anélkül, hogy kihirdette volna létét. A WordPress Magyarország egy Közösség! – a nyílt forráskódú, zseniális WordPress tartalomkezelő rendszer alkalmazására, megismerésére, tanulására szövetkeztünk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége!

Admirális bronz álló távcső

77.900 Ft

Zászló készlet Victory

1.190 Ft

Oroszlánfej ornamentika réz

830 Ft

Fém ajtó-ablak keret

840 Ft

Kabinablak 1,5mm

340 Ft

Féktuskó 14mm

910 Ft

Fém fedélzeti lejáró

930 Ft

Fém dupla pumpa

840 Ft

Fém kormány oszloppal 14 mm

560 Ft

Árbóckosár 40mm

480 Ft

Árbóckosár 26mm

380 Ft

Harang 6mm

360 Ft