Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik példa:

A WordPress Magyarország tulajdonképpen a kezdetektől létezik anélkül, hogy kihirdette volna létét. A WordPress Magyarország egy Közösség! – a nyílt forráskódú, zseniális WordPress tartalomkezelő rendszer alkalmazására, megismerésére, tanulására szövetkeztünk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége!

Lányka ruha

Fregatt sütemény válogatás 400g

3.200 Ft

Old Pultney Whisky Fudge 300g

4.990 Ft

Világítótornyos párna Schierm

6.900 Ft

Világítótornyos párna Texel

6.900 Ft

Fa világítótorony

2.690 Ft

Keep Out kalóz tábla

3.990 Ft

Tükör ablakkeretben (spalettás)

12.900 Ft

Szörf Beach House

6.990 Ft

Festmény Tengeri ütközet

34.900 Ft

Festmény A viharos öbölben

34.900 Ft

Festmény Tengeri ütközet

24.900 Ft