Zsebiránytű lánccal vászontokban 4,5cm

5 490 Ft

Készleten

Cikkszám RCO0602 Kategória:
Leírás

Zsebiránytű lánccal vászontokban

 • MÉRETE: átmérő 4,5 cm, 1,5 cm magas
 • ANYAGA: sárgaréz fényes, vászon
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ismerje meg ezt a kifinomult és praktikus zsebiránytűt, amely tökéletes kiegészítője lehet a vitorlás életmódnak. Ez a 4,5 cm átmérőjű, sárgarézből készült iránytű nem csak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül funkcionális is. A termék egyedi gravírozási lehetőséggel rendelkezik, így személyre szabott ajándékká tehető. A magazinunkban további ötleteket talál a gravíroztatható ajándéktárgyakról. Az iránytű teteje gombnyomásra pattan fel, ami a illeszkedik az eszköz eleganciájához és praktikumához . Kék vászontokban szállítjuk, amely tovább emeli a termék presztízsét.

Ez a sárgarézből készült navigációs eszköz tökéletes társ lehet a vitorlázás és a vízparti kalandok során. A gombnyomásra felugró tető és az elegáns kialakítás kényelmet és stílust biztosít. A gravíroztatási lehetőség révén a termék személyre szabható, így kiváló ajándék lehet barátoknak és családtagoknak, munkatársaknak, mint az utazások és a vitorlázás szeretetének jelképe.”

 • Egy elegáns és praktikus társat szeretne, amely minden utazás során segíti a tájékozódást?
 • Személyre szabott és egyedi ajándékot keres a vitorlázás és a tengeri életmód kedvelőinek?

Ez a zsebiránytű ideális választás azok számára, akik a vitorlázást és a vízparti életmódot kedvelik. Az iránytű nemcsak segíti a tájékozódást a tengeren és szárazföldön egyaránt, hanem a különleges kialakítása miatt dísztárgyként is funkcionálhat otthonában vagy irodájában.”

Miért lesz a kedvence ez a stílusos zsebiránytű, amely nemcsak navigációs segítséget nyújt, hanem eleganciát is kölcsönöz?

Milyen különleges kalandokat nyújthat ez a zsebiránytű, amely az utazások során mindig kéznél van?

 1. Elegáns és tartós: A sárgaréz kivitelezés eleganciát és tartósságot biztosít.
 2. Praktikus funkciók: A felugró tető könnyű hozzáférést biztosít, míg az elreteszelhető tű pontos tájékozódást tesz lehetővé.
 3. Személyre szabhatóság: A gravíroztathatóság révén egyedi és személyes ajándékká tehető a termék.
 4. Stílusos tárolás: A kék vászontok eleganciát és védelmet biztosít az iránytűnek.
 5. Univerzális használhatóság: GPS és áramforrás nélkül is tökéletesen tájékozódhat vele a világ bármely pontján.

Amennyiben egy stílusos és praktikus használati tárgyat keres, amely kiegészíti a vitorlás életmódhoz illő otthonát vagy irodáját, ez a navigációs eszköz az Ön számára ideális választás.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye kosarába ezt a gyönyörű, antikolt sárgarézből készült zsebiránytűt, és hozza magával a navigáció eleganciáját és a tengeri életmód romantikáját minden utazás során.

A Zsebiránytűt ajánljuk

 

 1. Céges ajándékként: A termék gravíroztatható, logózható, amely egy olyan jelkép, mely irányt mutat, ösztönöz, inspirál
 2. Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik aktívan vitorlázásnak, vagy kalandok közt élik az életüket, és szeretnék ezt a szenvedélyüket kiegészíteni egy stílusos és praktikus navigációs eszközzel.
 3. Exkluzív ajándékként: Olyan emberek számára, akik egyedi és személyre szabható ajándékot keresnek családtagjaiknak, barátaiknak, különösen ha azok érdeklődnek a navigáció, a tengeri utazások vagy a történelmi eszközök iránt.
 4. Túrázáshoz, kempingezéshez: A termék hasznos lehet túrázáskor, kempingezéskor vagy más kültéri tevékenységek során, amikor nincs áramforrás a közelben.
 5. Antik és kézműves termékeket gyűjtőknek: Azoknak, akik értékelik az antik stílusú és kézműves termékeket, és szívesen bővítik gyűjteményüket egyedi és stílusos darabokkal.
 6. Stílusos otthoni dekorációként: Olyan személyeknek, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat különleges és egyedi tárgyakkal díszíteni, kifejezve ezzel saját stílusukat és érdeklődési körüket.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
4,0
2 vélemények alapján
5 csillag
50
50%
4 csillag
0%
3 csillag
50
50%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. V