Sold out

Vitorláshajó makett 41cm

13 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R569K Kategória:
Leírás

VITORLÁSHAJÓ MAKETT

  • MÉRETE: 41 × 42 magas cm
  • ANYAGA: fa, fém
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ez a kifinomult vitorláshajó makett egy lenyűgöző és egyedi enteriőr dísztárgy, amely kiválóan képes kiegészíteni és feldobni otthona vagy irodája atmoszféráját. A makett méltó tiszteletadás a tengeri navigáció klasszikus és időtlen szépségének, miközben stílusos és modern dekorációs elemként is funkcionál.

A vitorláshajó makett minőségi anyagokból készül, beleértve a válogatott, finom faanyagokat és a gondosan kiválasztott textíliákat, melyek együttesen alkotnak egy harmónikus és vizuálisan vonzó egységet. A hajótestet precíz és szakértői módon faragták ki, míg a vitorlák valósághűen ábrázolják a szél által feszített vásznakat, az egész makett így hűen adja vissza egy valódi vitorlás dinamizmusát és eleganciáját.

A termék a részletek iránti figyelemmel és aprólékos kidolgozással készült, ezáltal garantálva, hogy minden egyes darab egyedi és autentikus. A vitorlás hajómakett nem csak a tengeri kalandok és a vitorlázás szerelmeseinek ideális választás, hanem mindazoknak, akik egy különleges, szemet gyönyörködtető és beszélgetést indító darabot keresnek, amely egyben otthonuk vagy munkahelyük dekoratív kiegészítőjévé is válhat.

Az ilyen gondossággal és szenvedéllyel készített vitorlás hajómakett képes beleférni bármilyen design koncepcióba, legyen az modern, hagyományos vagy akár vintage, így könnyedén alkalmazkodik bármely térhez és stílushoz.

Ajánljuk:

Polcra, gyerekasztalra, s mindazoknak, akik szeretnének egy kis tengerparti hangulatot szerezni otthonukba, irodájukba.

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

Porpisztoly

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak