Back
Next product
Hajókötélen függő lámpa 150cm Original price was: 14 900 Ft.Current price is: 12 665 Ft.
Sold out

vitorlás LED asztali lámpa

3 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVSPLM1479269 Kategóriák: , ,
Leírás

vitorlás LED asztali lámpa

  • MÉRETE: 15,7 × 10 × 18,2 magas cm
  • ANYAGA: kerámia

TERMÉKLEÍRÁS: 

Az elegáns vitorlás LED asztali lámpa azonnali stílus és kellemes fényt visz minden helyiségbe, miközben egy lenyűgöző vizuális elemként szolgál. A termék dizájnja egy stilizált, modern vitorlásra utal, mely a nyugalom és a tágas óceánok iránti vágyat szimbolizálja, miközben egyedi és friss atmoszférát teremt.

A lámpa precízen kivitelezett, kifinomult vonalvezetésű, és magas minőségű kerámiából készült, ami garantálja a tartósságát és a hosszú élettartamot. A beépített LED technológia nem csupán energiatakarékos, hanem biztosítja a lágy, szemet kímélő világítást is, ami ideális olvasáshoz, munkához, vagy pihenéshez.

Az esztétikus megjelenés mellett a vitorlást formázó LED asztali lámpa rendkívül praktikus és sokoldalú, amely minden korosztály számára ideális választás, akik szeretik a tengeri tematikájú dekorációs elemeket és egyben egy megbízható fényforrást keresnek otthonukba.

Ajánljuk

Nappaliba, halószobába, gyerekszobába. A kisméretű makett, egy polc, vagy íróasztal különleges dísze, de akár világítás céljára is alkalmas

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak