Sold out

Vitorlás hajómakett több színben 60 cm

39 900 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R13303 Kategóriák: ,
Leírás

VITORLÁS HAJÓMAKETT TÖBB SZÍNBEN

  • MÉRETE: 60× 11 × 86 magas cm
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár egy darab hajómakettre értendő.

Ez prémium minőségű 60 cm-es vitorlás hajómakett dísztárgy elegancia és stílus megtestesítője, amely azonnal felhívja magára a figyelmet bármely helyiségben, ahol ki van állítva. A gondosan kiválasztott és magas színvonalú anyagok biztosítják a termék tartósságát és finom, kifinomult megjelenését. Az elegáns hajótest, amely különféle színváltozatokban kapható, tökéletesen illeszkedik a fényűző vitorlákhoz, amelyek mintha csak a szélben dagadnának. Az aprólékos részletek, mint a pontosan kialakított kötélzet és a finoman kidolgozott fedélzeti részek, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hajómakett igazán különleges és egyedi dísz legyen.

A 60 cm-es méret tökéletes választás, mivel elegendő teret hagy a részletek bemutatására, ugyanakkor nem foglal el túl sok helyet, így kiválóan alkalmas kisebb lakásokban vagy irodákban történő elhelyezésre is. A különböző színekben kapható verziók lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja azt a darabot, amely a legjobban illik az ő belső terekhez és személyes stílusához. Azok számára, akik szeretnék megidézni a tengeri élet romantikáját és kalandjait, vagy egyszerűen csak egy lenyűgöző és szemet gyönyörködtető tárgyat keresnek, ez a prémium minőségű vitorlás hajómakett kitűnő választás.

Ajánljuk

Polcra, gyerekasztalra, s mindazoknak, akik szeretnének egy kis tengerparti hangulatot szerezni otthonukba, irodájukba.

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.
Porpisztoly

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak