Sold out

Világítótornyok 2024-es falinaptár álló

4 590 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVT241106 Kategória:
Leírás

VILÁGÍTÓTORNYOK 2024-ES FALINAPTÁR ÁLLÓKÉPEKKEL

 • MÉRETE: 17 × 50 cm
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
 • TERMÉKLEÍRÁS: 16 hónapos 2024-es falinaptár. A világítótorony szerelmeseinek, ebben az évben is egy gyönyörű álló képekből készített válogatással kedveskedünk.

A Világítótornyok 2024-es falinaptár egy ritka művészeti alkotás, mely hozzáadott értéket kínál azoknak, akiknek szerencséje van hozzá. Nem csak a funkciója miatt, ami egy naptár esetében nyilvánvaló, hanem a mögötte rejlő történetek és élmények miatt is, amelyeket a képek sugallnak.

A világítótorony nem csak egy épület vagy egy navigációs eszköz. Sokkal több annál. Egy-egy világítótorony magában hordozza a tengerészek múltjának, jelenének és jövőjének történeteit. Megtestesíti az emberi kitartást, az állandóságot a viharokkal szemben, és a reményt, mely a sötét éjszakában vezeti a hajósokat. Az ilyen mély jelentéstartalmú épületek most egyedülálló módon jelennek meg a Világítótornyok 2024-es álló falinaptár lapjain.

A naptárban szereplő világítótornyok gondos válogatáson estek át. A készítők nem csak a látványos, ikonikus világítótornyokat választották be, hanem olyan rejtett kincseket is, amelyek talán kevésbé ismertek, de ugyanolyan lenyűgözőek. Így a naptár tulajdonosai egy világkörüli utazásra indulhatnak a világítótornyok világában, ahol minden hónap egy új kontinenst vagy országot mutat be.

Gondoljon bele, milyen lenne minden nap egy másik világítótorony képével kezdeni a napot. A sűrű ködben álldogáló toronnyal, amely biztonságos útmutatást nyújt a hajóknak, vagy egy naplementében ragyogó toronnyal a tengerparton. Ez a 2024-es falinaptár nem csak a hónapokat, hanem az évszakok változásait és a világítótorony művészetét is megörökíti.

A naptárban szereplő képek nem egyszerűen csak a látványról szólnak. Minden egyes kép hűen tükrözi a világítótoronyhoz kapcsolódó érzéseket és emóciókat. A fotósok, akik ezeket a képeket elkészítették, valódi kihívásokkal néztek szembe. Gyakran kellett hajnalban kelniük, hogy megörökítsék a nap első sugarait, ahogy azok a világítótorony oldalán megcsillannak. Vagy várniuk kellett a tökéletes pillanatra egy viharos éjszakán, amikor a villámok megvilágítják a torony sziluettjét.

Minden világítótorony mögött áll egy történet.  Ahol a történelem, az építészet és a természet találkozik, ott egy különleges élmény várja a naptár lapjainak forgatóját. A képeket úgy válogatták, hogy azok illusztrálják a hónapoknak megfelelő évszakokat. Télen a hó borította világítótorony, ősszel az aranyló levelekkel körülvett torony, nyáron a napfényben fürdő, tengerparti világítótorony… minden hónap egy különleges, évszakhoz illő képpel bír.

Ráadásul, mivel ez a 2024-es falinaptár 16 hónapos, már 2023-ban is használhatjuk. Ez az apró, de fontos tulajdonság azt jelenti, hogy nem kell megvárni az újévet ahhoz, hogy elkezdje használni és gyönyörködni a benne található csodálatos képekben. Továbbá, a naptár álló kialakítása miatt kiválóan illeszkedik bármilyen asztalra vagy polcra, így a naptár nemcsak funkcionális, hanem dekoratív elemként is szolgál. A naptár minőségi papírból készült, mely nemcsak tartós, hanem textúrája is kellemes a tapintásra. A képek élethű színekben pompáznak, és a nyomtatás precíz, így a részletek is tökéletesen láthatóak.

A csodálatos világítótornyokkal illusztrált 2024-es naptár tervezői gondoskodtak róla, hogy minden oldalon elegendő hely álljon rendelkezésre a fontos dátumok, események vagy teendők feljegyzésére. A minőségi papír és a lenyűgöző nyomtatás garantálja, hogy a képek hónapról hónapra élethűek maradnak, és nem fakulnak meg.

A világítótorony egy szimbólum. Egy jelkép, mely az idők során sokféle változáson ment keresztül, de lényege mindig ugyanaz maradt: vezetni és védeni a tengerészeket. Ebben az álló 2024-es  falinaptárban a világítótornyok nemcsak a múlt emlékeit őrzik, hanem a jelen pillanatait és a jövő reményeit is közvetítik.

Egy ilyen 2024-es falinaptár tökéletes ajándék lehet azoknak, akik szeretik a tengert, a történelmet vagy egyszerűen csak a gyönyörű tájakat. De nem csak ajándékként, hanem saját magának is kiváló választás, ha szeretne minden nap egy kis nyugalmat és inspirációt vinni a mindennapjaiba.

 

A Világítótornyokkal illusztrált 2024-es falinaptárat ajánljuk:

 • Világítótornyok kedvelőinek: Azoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a világítótornyok iránt és szeretik a történelmi és építészeti hátterüket tanulmányozni.
 • Utazóknak: Azok számára, akik szeretik a távoli helyeket és kultúrákat felfedezni. A 2024-es falinaptár képei különböző kontinenseken és országokban található világítótornyokat mutatnak be, így egy virtuális világkörüli utazásra hívja a tulajdonosát.
 • Művészet és design kedvelőinek: Olyan embereknek, akik értékelik a kiváló minőségű fényképeket és az esztétikailag vonzó design-t. A naptár képei gondosan lettek kiválasztva és komponálva, hogy minden hónapban egy művészi alkotást nyújtson.
 • Ajándékként: Ha valaki olyan különleges ajándékot keres, amely egész évben örömet okoz, és nem csak pillanatnyi meglepetés, akkor ez a naptár tökéletes választás lehet. Különösen ajánlott azoknak, akik szeretnének valami egyedit és maradandót adni.
 • Otthoni vagy irodai dekorációként: Azok számára, akik szeretnék otthonukat vagy munkahelyüket egyedi és stílusos módon feldobni. Ez a világítótornyos naptár nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, így bármely helyiségben kiváló dísze lehet.

 

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Még több 2024 évi vitorlás falinaptár

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. S

  Csodálatos a naptár,mint minden évben!
  Már harmadik éve rendelem meg!