Titanic hűtőmágnes

1 690 Ft

Készleten

Cikkszám R231032 Kategória:
Leírás

Titanic hűtőmágnes

  • MÉRETE:  10 × 1,1 × 3,2 magas cm
  • ANYAGA: műgyanta kézzel festett és mágnes
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár 1 darab termékre vonatkozik.

A Titanic hűtőmágnes nem csak egy egyszerű konyhai kiegészítő, hanem egy olyan különleges darab, amely a történelem és a tengeri utazások iránti szenvedélyt örökíti meg. Ez a 10 cm méretű műgyantából készült dísztárgy nem csupán a hűtőszekrényen mutat jól, hanem emlékeztet a tengeri kalandokra és a múlt nagy hajóira. Egyedi megjelenése és kidolgozása minden tekintetet magára vonz, és kiváló ajándék lehet a tengeri életmód szerelmeseinek.

Hogyan emeli ki a Titanic hűtőmágnes a tengeri utazások romantikáját?
A részletgazdag kivitelezéssel és a történelmi hajó pontos ábrázolásával megidézi a tengeri utazások varázsát, miközben díszíti a környezetet.

Milyen módon illik bele ez a különleges tárgy a modern otthonokba?
A letisztult vonalvezetés és az elegáns megjelenés tökéletesen harmonizál a különböző lakberendezési stílusokkal, hozzáadva egy érintést a tengeri eleganciából.

Milyen emlékeket és történeteket hordoz ez a hűtőmágnes?
Minden egyes Titanic hűtőmágnes a tengeri hajózás és a Titanic történetének egy szeletét hordozza, inspirálva a tengeri kalandokról szóló beszélgetéseket.

Mi teszi ezt a hűtőmágnest tökéletes ajándékká?
Egyedülálló és emlékezetes ajándék a tengeri hajózás iránt érdeklődők számára, kiemelve az ajándékozó figyelmességét és kreativitását.

A Titanic hűtőmágnes ideális választás azok számára, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat egy kis tengeri hangulattal megtölteni. Ez a műgyanta dísz nem csak a hűtőszekrényen mutat jól, hanem bármilyen fémfelületen, így tökéletes választás lehet a lakberendezési tárgyakat kedvelők számára is. A hajózás iránti szenvedélyük vagy a vízparton töltött szabadidő emlékét idézheti fel, és a vendéglátóegységek tulajdonosai számára is ideális választás lehet, hogy vendégeik számára autentikus, nautikus hangulatot teremtsenek.

Minden egyes darabja egyedi történetet mesél el, és tökéletesen kiegészíti a tengeri tematikájú dekorációkat, miközben emléket őriz a tengeri utazások történelméből.

Milyen érzés lesz reggelente a konyhában ezzel a történelmi jelentőségű dísszel találkozni?
A Titanic hűtőmágnes minden napra egy csipetnyi tengeri eleganciát csempész, emlékeztetve a hajózás szépségére és romantikájára.

Hogyan inspirálja ez a tárgy a beszélgetéseket és a történetmesélést?
A Titanic hűtőmágnes tökéletes kiindulópont lehet a tengeri kalandok és történelmi események felidézésére, ösztönözve a környezetében állókat az érdeklődésre és az elbeszélésre.

Ez a 10 cm méretű, műgyantából készült, kézzel festett Titanic hűtőmágnes minden részletében tükrözi a tengeri hajózás eleganciáját és a történelmi hajók iránti tiszteletet. Kézzel készített, így minden darab egyedi jellegű. A műgyanta anyag biztosítja a tartósságot és a részletek finom kidolgozását, ami lehetővé teszi, hogy ez a dekorációs kellék hosszú távon megőrizze szépségét.

Ha Ön is szereti a tengeri életmódot és a történelmi hajókat, akkor a Titanic hűtőmágnes tökéletes választás.

A Titanic hűtőmágnest ajánljuk:

  • Vitorlás Életmód Rajongóinak: Tökéletes választás azoknak, akik a tengeri életmód és a hajózás szerelmesei.
  • Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Ideális dísztárgy azok számára, akik otthonukat vagy irodájukat egyedi, tengeri tematikájú tárgyakkal szeretnék díszíteni.
  • Különleges Ajándékként: Egyedi és emlékezetes ajándék azok számára, akik a tengeri témájú tárgyakat keresik.
  • Vízparti Vendéglátóhelyek Tulajdonosainak: Kiváló választás a vendéglátóhelyek számára, akik autentikus nautikus hangulatot szeretnének teremteni.
  • Tengeri Témájú Dekorációként: Ideális kiegészítő azok számára, akik a tengeri témájú dekorációkat részesítik előnyben.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak