Térképes falióra 34cm

4 990 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám VVGM28573 Kategória:
Leírás

Térképes falióra

 • MÉRETE: átmérő 34 × 4 cm
 • ANYAGA: MDF fa
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz, 1 db AA ceruza elemmel működik amely nem tartozék.

Termékleírás

Ez a 34 cm átmérőjű, világtérképes falióra, mely a tengeri életmód szerelmesei számára készült. Az óra nem csupán egy praktikus időmérő eszköz, hanem egyben lakberendezési kiegészítő is, amely eleganciát és stílust kölcsönöz otthonának vagy irodájának.

Ez a világtérképes, vintage stílusú falióra nem csupán az időt mutatja meg Önnek, hanem egy időtlen eleganciát és kifinomultságot is sugároz, amely minden tekintetet magára vonz. A magas minőségű MDF faanyagból készült óra a hagyomány és modernitás harmonikus ötvözete, így tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik a tengeri életmódot, és értékelik az exkluzív lakberendezési tárgyakat. A Quartz óraszerkezet által biztosított pontosság garantálja, hogy mindig időben legyen minden fontos eseményre.

Egy különleges ajándékot keres, ami ötvözi a praktikumot és az eleganciát, és emlékeztet a vitorlázás szeretetére?

Képzelje el, hogy nap mint nap ezt a gyönyörű, világtérképes faliórát nézheti, ami nem csak az időt mutatja, hanem a vitorlázás és a világ felfedezésének szellemét is otthonába vagy irodájába hozza. Ez a térképes falióra tökéletes választás azok számára, akik a tengerparti hangulatot és az exkluzív, stílusos design-t értékelik.

Miért ne választhatná ezt a különleges és stílusos faliórát, ami minden pillanatban emlékezteti Önt a világ szépségeire és a vitorlázás szeretetére?

 

 1. Vintage Stílus: Az óra elegáns vintage megjelenése tökéletesen kiegészíti otthona vagy irodája enteriőrjét, kifinomult eleganciát sugározva.
 2. MDF Fa Anyag: Az térképes falióra készítéséhez használt MDF fa biztosítja a termék tartósságát.
 3. Világtérképes Dizájn: A világtérképes mintázat nem csak dekoratív elem, hanem a felfedezés és kaland iránti vágyat is szimbolizálja.
 4. Pontos Időmérés: A megbízható Quartz óraszerkezet mindig pontos időt mutat, így Ön sosem késik el egy fontos eseményről.
 5. Egyedi Hangulat: Az óra különleges dizájnja egyedülálló hangulatot teremt otthonában vagy irodájában, egy darabka kalandot hozva a mindennapokba.

Ha egy olyan faliórát keres, amely nem csak az időt mutatja, hanem otthona vagy irodája különleges díszévé is válik, akkor ez a vintage stílusú világtérképes falióra Önnek szánt választás.

Ne habozzon, tegye kosarába ezt a lenyűgöző világtérképes faliórát még ma, és hozza el a világ felfedezésének izgalmát otthonába vagy irodájába!

A vintage világtérképes faliórát ajánljuk:

 1. Vitorlázás  kedvelőinek: Azok számára, akik imádják a tengerparti életet, a vitorlázást, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni. A falióra tökéletesen tükrözi a tengeri életmódot és a kaland szeretetét.
 2. Lakberendezési tárgyként: Tökéletes választás azoknak, akik egyedi, stílusos és minőségi díszítőelemeket keresnek otthonukba vagy irodájukba. A térképes falióra elegáns kiegészítője lehet bármely enteriőrnek.
 3. Ajándékként: Akik különleges, személyre szabott ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak, kollégáiknak, értékelni fogják a vitorlázás vagy utazás tematikáját ebben a faliórában.
 4. Hobbi dekorációként: Azok számára, akik különleges, tematikus tárgyakat gyűjtenek, például tengeri, utazási vagy vintage tárgyakat. Az óra egyedi és stílusos kiegészítője lehet gyűjteményüknek.

További óráink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak