Sold out

Sunseeker Super Hawk 48

159 000 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVGNSB0055P Kategória:
Leírás

SUNSEEKER SUPER HAWK 48

  • MÉRETE: 90 x 21 x 32 magas cm
  • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, bőr ülések, króm kiegészítők
  • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

The Sunseeker Superhawk 48 Yacht is one of the fastest luxury yachts around. The yacht has a length of 50 feet and the powerful triple diesel engines with 780 hp total, give the yacht a top speed approaching 45 knots or (50 mph). The race proven deep V hull design has one of the smoothest and safest rides for a high speed yacht of her size, whilst offering superb manoeuvrability at all speeds.It’s not all about speed and exhilaration. Time aboard a Sunseeker Yacht cruising or at anchor can be an extremely relaxing and leisurely experience. The cockpit features luxurious seating, dining and sun bed area. Wet Bar and ice chest. Bathing platform has hot and cold shower and transom ladder.The yacht is based in the Port of Cap d’Ail near Monaco and cruises the Cote d’Azur between Monaco and St Tropez. The yacht only has one cabin and no crew accommodation and is therefore only suitable for day charters. This fast Sunseeker Superhawk 48 Yacht is ideal for groups wishing to visit the beaches and towns of the French Riviera in style. The yacht is also a good choice for people looking for a fast day boat to accompany a larger yacht charter.

Ismertető a készítésről

A Sunseeker Super Hawk 48 teljes egészében kézzel készített makett. A méretarányos hajó több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és festmények alapján. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket. A hajó pazar megjelenése a tükörfényes felületnek köszönhető, melyet a többrétegű lakk és a tökéletes felületi csiszolás eredményez. A hajó lenyűgöző részletei közé sorolhatóak a fényes króm és sárgaréz elemek, a részletes műszerfal, és a bőr ülések. A valódi bőrből készült ülések a kor eleganciáját sugallják. A Sunseeker Super Hawk 48 mielőtt elhagyja a műhelyet, alapos minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely biztosítja, hogy egy hiteles és tökéletes terméket nyújtunk át megvásárlásakor.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb.) bútorok kiegészítőjeként. Különleges születésnapi, emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként céges ajándék.

ÉRDEKESSÉG
A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak